• ···
21 FINE SOMMER SNEAKERS..

8 GRATIS LØBEKLUBBER I KØBENHAVN..

Sponsoreret indlæg

adidas-1skaermbillede-2017-05-08-kl-17-00-49ADIDAS TØJ:
(affiliate links)

Leggins [HER]      Kasket [HER]      Sport BH [HER]      Sokker [HER]      
Jakke [Alternativ HER og HER]     Tshirt [Alternativ HER]         Sko [Alternativ HER og HER]

Det kan vidst næppe være gået nogens næse forbi, at jeg så godt som hver eneste onsdag,  løber København tyndt med Adidas i deres “Adidas Runners Copenhagen” løbeklub. Og der er en del af jer som har spurgt ind til, hvordan man kommer med i en løbeklub og hvordan det fungere 🙂 Der er rigtig mange fine og gratis løbeklubber i København, hvor man bare møder op og deltager hvis man lyster.

Her er et par af dem:


ADIDAS RUNNERS COPENHAGEN: En af de største og mest organiserede løbeklubber er drevet af Adidas Danmark. Her er der rigtig mange forskellige hold og løbeture du kan joine med på – kvit og frit. I de fleste tilfælde løber man fra Adidas Hub’en på Ravnsborggade (Nørrebro). Der er blandt andet løbehold tirsdag og torsdag eftermiddag, onsdag morgen og i weekenderne. I kan gå ind og melde jer til på facebooksiden HER, for at se lidt mere info og få invitationer til diverse arrangementer. Adidas holder også en del store løb flere gange årligt, som man kan være med til.

Og hvis i vil løbe sammen med mig, så er det hver onsdag kl. 06:30 fra Ravnsborggade.


MIKKELERS RUNNING CLUB: Disse søde og rare mennesker har jeg selv været ude og løbe med en enkelt gang og de har også en masse hold med gratis fællestræning:
– Mandag kl. 17 (3 forskellige tempoer: 5-14km) hvor der løbes fra Warpigs.
– Tirsdag løbes der fra Mikkeller and friends kl. 18.30 (12-14 km i 5.30).
– Onsdag løbes der kl. 17.30 fra Haven bar (7 km i 5.45).
– Torsdag kl. 18 fra Mikropolis (intervaller, ca. 10 km).
– Den første lørdag i måneden igen fra Warpigs kl. 11 (5-6 tempo 6-12 km) med gratis øl bagefter.

I Kan finde deres facebook side HER.


NBRO RUNNING: Endnu et fællesskab hvor alle kan være med, med daglige træninger fra Søpavillionen. Mange er dog super hurtigere og dedikeret, da NBRO har nogle virkelig seje (og pæne!) løbere. Så hop evt med på en rookietour til at starte med. Så vidt jeg ved er det d. 1. mandag i måneden kl. 17.30. Alt info om forskellige hold og arrangementer kan findes på deres facebook side HER.


RIGHT TO MOVEMENT: De har gratis fællestræning mandag kl. 18 fra Christianshavn krydret med intervaller, styrke og fartleg – alle kan være med. Sindsygt hyggeligt fællesskab hvor især det sociale er i højsædet. Hop ind på deres facebook side HER og læs om deres mange aktiviteter og arrangementer.


SPARTA: Sparta arrangerer en masse løb, bl.a. CPH WOMENS RACE d. 10. Juni. Op til løbet er der gratis fællestræning for damer hver onsdag klokken 17.45 med variationer af styrketræning og intervaller. Alle kan være med.

Sparta har også fællestræninger hele foråret op til CPH marathon i maj og diverse andre store løb. I kan læse mere på deres facebookside HER. Og ellers så hop ind på deres hjemmeside HER og tryk på menuen “træn”. Der kan i læse om alle de typer løbeklubber de tilbyder.


MARATHONSPORT: Marathonsport løber også 2 gange ugentligt – gratis fællestræning for alle med opvarmning, teknik, træning og afjog. Mandag kl. 17:00 fra Marathon Sport, Østerbrogade, Onsdag kl. 20:00 fra Marathon Sport, Åboulevard.


ETAPE KØBENHAVN: Her kan man gratis træne op til Etape København som er et marathon fordelt over 5 dage rundt i KBHs gader d. 19-23. juni. Der er forskellige fællestræningen som er gratis og der løbes i 5 forskellige tempo. Tjek deres facebookside HER.


LØBEREN: Butikken ‘Løberen’ har en del arrangementer, foredrag og løb man kan deltage i 🙂 Nogle mod betaling – andre gratis. I kan hoppe ind på deres hjemmeside HER og holde jer opdateret under menupunktet “Aktiviteter”.


Smid gerne en kommentar hvis i kender andre løbeklubber der skal på listen 🙂

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

 • Cecilie

  Hej 🙂
  Jeg var lige inde og kigge på løbeklubben Adidas runners copenhagen. Bliver der lagt et separat event op forud for hver tirsdag, onsdag og torsdag? Eller er der faste tempi og distancer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Yes, der bliver lavet separate event hver evig eneste gang som man kan melde sig på 🙂 Men man kan også bare møde op. Det er ikke et krav at man trykker “attend” på facebook hver eneste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  OK, dør lige over dine ben… Kan du sige jaloux? Du er jo for lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 FINE SOMMER SNEAKERS..