• ···
NÅR DER IKKE ER PLADS TIL BÅDE AT VÆRE BITTEBITTE OG CHRISTINA + EN OPDATERING PÅ MAJ MÅNED!

BOLIG PROJEKT: NYT SOVEVÆRELSE ..

Sponsoreret af Lyngby Storcenter

img_4909Jeg har besluttet mig for at give mit soveværelse en komplet makeover. Inden længe får jeg leveret og monteret min nye elevations seng, hvilket har været en god anledning til at få gjort noget ved drømmen om et smukt “hotel agtigt” soveværelse. Soveværelset er nemlig et af de rum jeg ofte glemmer at gøre mig umage med at indrette, da det jo som oftest blot skal danne ramme om en seng og opbevaring af en helvedes masse tøj.

Men nu vil jeg have gjort rummet pænt en gang for alle og var derfor et smut i Lyngby Storcenter for at kigge efter lidt lækre nye ting. Der skal nemlig ikke købes nogle møbler som sådan – rummet er virkelig lille + der er skråvæge. Så sengen vil danne centrum for det hele og så må jeg “pynte mig” til resten 🙂 Heldigvis har Lyngby Storcenter en god håndfuld butikker til netop den slags.

Det mangler jeg til mit nye soveværelse:

 • Et nyt flot sengetæppe.
 • Matchende pynte-puder til sengetæppet.
 • Nye dyner og dobbelt op på hovedpuder.
 • Sengetøj til ovenstående nye dyner og hovedpuder.
 • 2  x sengelamper på fod (da der er skråvæge).
 • Nipse ting – f.eks. en kurv til sengetæppet.

Jeg fandt faktisk alle ovenstående ting, pånær sengelamperne. Her kunne jeg ikke rigtig blive enig med mig selv. Dyner, puder og dertilhørende betræk kunne jeg få i Cph Living og diverse nipseting + sengetæppe og pyntepuder fandt jeg i Inspiration. Men faktisk havde Søstrene Grene også utrolig mange fine ting – f.eks. lyserøde velour puder. Så lille tip herfra – hop altid der forbi, når du skal igang med at indrette 😉 Alle ovenstående butikker findes selvfølgelig i Lyngby Storcenter

Jeg glæder mig til at vise jer resultatet her på bloggen, når min seng er ankommet og jeg for alvor kommer igang med indretningen 😀 I må endelig sige til hvis i gerne vil se lidt flere billeder af lejligheden, så skal jeg forsøge at få taget nogle i en fart. skaermbillede-2017-05-29-kl-15-15-24img_4932

VINDEREN AF KONKURRENCEN: 

Som lovet skal der også trækkes en vinder af konkurrencen om gavekortet på 1000 kr til Lyngby Storcenter 🙂 Jeg beklager forsinkelsen! Vinderen blev: Lisser. Stort tillykke 🙂 Jeg smider dig en email!

 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Oliva

  Hej Chris,
  Du nævner meget mit soveværelse, min nye seng og at du ikke kunne blive enig med dig selv, som om du taler i en tal, bor du ikke sammen med Martin længere da ?? Hvis det er for privat så er det helt okay, jeg undrede mig bare lidt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DER IKKE ER PLADS TIL BÅDE AT VÆRE BITTEBITTE OG CHRISTINA + EN OPDATERING PÅ MAJ MÅNED!