• ···
8 GRATIS LØBEKLUBBER I KØBENHAVN..

Den fineste eftermiddag + vind en lampe fra Nordlux..

Sponsoreret af Nordlux

nordlux_jonathanwiemar_skovdalnordic004skaermbillede-2017-05-23-kl-20-38-19nordlux_jonathanwiemar_skovdalnordic009skaermbillede-2017-05-23-kl-20-38-30nordlux_stinechristiansen_skovdalnordic025skaermbillede-2017-05-23-kl-20-38-07nordlux_stinechristiansen_skovdalnordic046I onsdags brugte jeg min aften i selskab med en håndfuld bloggere, i smukke rammer hos Kinfolk Gallery. Her havde danske Nordlux inviteret på 40års jubilæum og jeg lyver ikke når jeg siger, at det er et af de flotteste og mest gennemførte events jeg nogensinde har været til. Hold kæft hvor var der kælet for detaljerne i de smukke lokaler – som selvfølgelig var stylet med massere af lamper fra Nordlux kollektion. Der blev både præsenteret gamle designklassikere og lamper fra den nyeste 2017 kollektion. Og så var der rose og lækker mad i lange baner – allerede der, rammer de jo hovedet på sømmet 😉

Tanken bag min invitation til eventet, er at jeg for nyligt har indgået et samarbejde med Nordlux. Mange af jer kender dem sikkert allerede, men er det endnu ikke tilfældet så hop HERIND. Der kan læses mere om det danske brand, som er eksperter i at producere stilfulde lamper i høj kvalitet, men som samtidigt er konkurrencedygtige på pris. Der er både lamper til indendørs og udendørs brug. Og det er netop derfor et firma som Nordlux appellere til mig. Deres produkter er vanvittig smukke og du har rent faktisk råd til at erhverve dig dem, uden at måtte skippe en halv husleje.

Min favorit lampe: ‘Artist 40’.
Med mig hjem fra eventet, havde jeg selvfølgelig også min favoritlampe. Jeg kunne helt selv vælge og endte ud i at ‘Artist 40’ var det helt rigtig valg for mig. Den er klassisk, stilfuld og tidsløs. Planen er at den skal hænge i hjørnet af vores “tv-stue” og pynte sammen med en grå Playtype plakat. Skal nok vise jer billeder når den er kommet op og hænge – skal bare lige have købt en ny fatning, inden den kan flytte ordentligt ind 🙂 Indtil da, kan i se den på billedet herunder, hvor den figurere i ‘rosegold’.

nordlux_stinechristiansen_skovdalnordic052


Vil du vinde en lampe fra Nordlux?

Så smider du bare en kommentar her til indlægget. Jeg trækker jeg lod i weekenden og får Nordlux til at sende en ‘Artist 40’ afsted til en heldig læser 🙂

Bare husk at skriv i kommentarfeltet om i ønsker den i sort eller grå.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

107 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 GRATIS LØBEKLUBBER I KØBENHAVN..