• ···
TING JEG HAR LÆRT I WEEKENDEN..

Den ZARA bluse i allesammen spørger på..

img_4167img_4172Sidste lørdag var jeg til fødselsdag hos smukke @josefinehj og havde i den forbindelse mine sødere læsere med på en omgang panik-shopping timerne op til festen. Jeg havde nemlig tøjkrise og var derfor slået et smut forbi Zara på Strøget, hvilket jeg gladeligt berettede om inde på IG-story.

Og til mit store held, faldt jeg over en helt perfekt “fest bluse”som jeg da også endte med at iføre mig selv samme aften. Den var tilpas enkel, elegant og smuk på samme tid. Og det lader det også til at i syntes, for HOLD NU OP hvor har jeg fået mange spørgsmål til den bluse lige siden. Desværre kunne jeg ikke finde den på Zara’s webshop da jeg sad og ville skrive et indlæg om selvsamme i sidste uge. Så jeg udskød indlægget med håb om at den kom online og jeg dermed kunne yde jer den service at linke direkte. Men den er altså endnu ikke dukket op derinde endnu, så i må undvære 🙂

Blusen kan i se på ovenstående billeder ^^ og ligeledes i *IRL format* på billederne fra festen længere nede. Den er som sagt købt i Zara på Strøget for godt en uges tid siden og kostede omkring 3-400kr. img_4124img_4149

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG HAR LÆRT I WEEKENDEN..