• ···
Den ZARA bluse i allesammen spørger på..

Hvordan kommer man lige igang igen….

img_5391Og inden jeg fik set mig om, var der gået 9 dage uden livstegn her på bloggen.. Straks føler jeg behov for at give jer en forklaring! Men der er ikke så meget at sige andet end at jeg har sindsygt travlt i mit ikke-online-liv.. Så er det godt der findes så mange andre seje og dygtige bloggere, som i kan læse med hos i stedet! Jeg skal nemlig lige bruge lidt tid på at finde ud af hvordan jeg kommer tilbage her på domænet 🙂 Tilbage til de gode rutiner med daglige indlæg og dialogen med jer læsere..

Og egentligt bare finde tid generelt.. Det er en mangelvare hos mig lige pt!

Indtil da, så hop ind og følg med på min instagram @christinabarre.. Ikke at i vil blive overdynget med billeder (min online-pause strækker sig over alle medier).. Men der er i det mindste stadigvæk lidt gang i story med små videoer og billeder fra min hverdag 😉

Kys til jer og dejlig onsdag 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ZARA bluse i allesammen spørger på..