• ···
BOLIG PROJEKT: NYT SOVEVÆRELSE ..

INDIMELLEM ER DET RART AT BLIVE DULLET OP..

img_6709 img_6790Det er tirsdag morgen og jeg har netop været ude og løbe. Så sådan her ser jeg bestemt ikke ud  lige nu ^^ Haha! Men det gjorde jeg til gengæld i torsdags, efter et besøg hos fineste Malene der ejer The Powder Room Cph. Yes, i husker rigtigt – det var hende der også stylede mig til min fødselsdag i Februar måned 🙂 Hun har den fineste lille salon der ligger midt imellem København K og Østerbro. Og der kan man få lavet alle mulige ting – blandt andet kan man blive stylet med hår/makeup.

Seriøst – der er ikke noget bedre end at sætte sig i stolen før en stor aften og så bare blive nusset helt vildt om og først rejse sig når man ligner en million. Det er DET HELE værd siger jeg jer! Og det er noget jeg selv er begyndt at prioritere at bruge penge på inden store fester, bryllupper eller hvis jeg skal have taget nogle ekstra flotte billeder til bloggen. Og selvfølgelig hos Malene hver eneste gang  – hun er sku så sød og dygtig – og har altid champagne på køl 😉

Find dem her: @THEPOWDERROOMCPH.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG PROJEKT: NYT SOVEVÆRELSE ..