• ···
SØNDAGSPLANER OG EN FIN TSHIRT ..

Mit perfekte søndags outfit og noget blomstrede bukser..

img_4557img_4552img_4299skaermbillede-2017-05-02-kl-09-51-59img_4558Jakke Mads Nørgaard      Strik Stig P [HER]     Bukser Zara [HER]      Solbriller Prego eyewear      
Sko Gucci [HER]      Taske Louis Vuitton     Halskælde Jukserei [HER

Ovenstående outfit er seriøt indbegrebet af et perfekt søndags outfit for mig 😀 Løse behagelige bukser, blød vamset strik, solbriller og kaffe! Bukserne købte jeg i Zara i lørdags, syntes de er SÅ FINE i mønstret. De har simpelthen så mange smukke blomstrede og printet bukser for tiden, især i det her “pyjamas look”. I kan se nogle af dem HER. Mange af dem har også de fineste florlette blazerjakker der passer til.

Søndagen blev for mit vedkommende brugt på at sove længe, lange gåture i solskinsvejr, et besøg på loppemarked, frokost på Bistro Royal og en køretur til Papirøen efter pandekager og mere solskin 😀 En helt perfekt fridag i min optik. Og iført mit mest behagelige – dog stadig fancy – sæt tøj 😉

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSPLANER OG EN FIN TSHIRT ..