• ···
Den fineste eftermiddag + vind en lampe fra Nordlux..

NÅR DER IKKE ER PLADS TIL BÅDE AT VÆRE BITTEBITTE OG CHRISTINA + EN OPDATERING PÅ MAJ MÅNED!

img_4580Når man i over 8 (!) år har delt ud af sit liv online og foreviget sin hverdag i små bidder på en blog, så er det en mærkelig følelse pludselig at trække stikket. I særdeleshed for mig selv, men også for jer antager jeg? Og det er egentligt heller ikke med min gode vilje. Jeg har bare haft utrolig svært ved at navigere imellem min “online person” BitteBitte og privat personen Christina Barré. For der sker nemlig rigtig mange vilde ting på privatfronten i øjeblikket. Ting der kommer til at vende radikalt op og ned på mit liv og min hverdag. Men som slet ikke er klar til at blive delt endnu. Så lige pt går jeg i limbo og bruger meget tid på at jonglere tanker, følelser, spænding og alt mulig andet usagt. Derfor føltes det også så kunstigt og overfladisk, at sidde og skrive om restaurant besøg og beauty produkter, når der er noget helt andet der fylder. Mange bloggere ville formentligt være professionelle nok til at kunne skubbe tingene fra sig og fortsætte deres blog i bedste velgående. Men så sej er jeg altså slet ikke, beklager!

Derfor har jeg ubevidst forsøgt at flygte lidt fra det hele her i Maj måned. Og her hjælper lækkert sommervejr og Aperol Spritz heldigvis 😉 Men bloggen skriver jo ikke sig selv. Den ligger hele tiden i baghovedet og stresser mig. Ikke blot mine trafiktal, som ikke har været så lave i flere år. Men også alle de seje kampagner og spændende indlæg, som ikke får lov at se dagens lys. Jeg kan ganske enkelt hverken overskue eller rumme det, før jeg kan trække vejret helt ned i maven igen.

Så jeg håber i vil bære lidt over med mig. For som det er lige nu, ved jeg ikke hvornår bloggen kommer “up and running” med daglige indlæg, som ellers har været rutinen i flere år. Måske gør den det slet ikke? Der i hvert fald klart nogle omstændigheder jeg skal tage højde for, i forhold til om bloggen skal fortsætte eller ej. Jeg indvilger jer inden længe!

Indtil da kan i følge med inde på instagram @christinabarre. Her bliver opdateret dagligt – især på story er jeg aktiv. Og hvis der er noget instagram kan, så er det at minde en om hvad søren man har gået og lavet, den sidste måneds tid hvor alting har været sløret. Så her kommer lige en lille Maj-opdatering og en kæmpe omgang billedespam 🙂


 • Været til generalforsamling hos Dansk Journalistforbund, hvor vi har stiftet en ny specialgruppe for professionelle danske bloggere. Sejt!
 • Spist pizza og drukket Aperol Spritz på Rossopomodoro. Op til flere gange 😉
 • Banket SPLAY i beerpong til deres egen fredagsbar!
 • Blevet filmet til et tv-program sammen med Laura – det bliver funny!
 • Været til konfirmation hos min kusines yndige datter 🙂
 • Deltaget i familiens årlige rundboldturnering og i samme ombæring fejret min nevøs fødselsdag.
 • Afviklet et sejt bloggerevent sammen med Twinpeaks i anledningen af premieren på den danske film “Tre Ting”. Vi var 45 mennesker i biffen en onsdag formiddag 😀
 • Spist brunch på Väkst sammen med de sødeste mennesker fra A-derma.
 • Prøvet kræfter med JO:GA. Spændende nyt koncept faktisk!
 • Fået den lækreste ansigtsbehandling hos Nordic Scenses.
 • Hold frokostmøde på SKANK i Istedgade. Nyt favoritsted!
 • Været i byen til den lyse morgen i selskab med mine gamle dansepiger. Totalt reunion og jeg elskede alt ved det! Den aften var perfekt.
 • Spist på FAMO51 for første – men absolut ikke sidste – gang!
 • Afviklet 2 blogger workshops på arbejdet.
 • Løbet, løbet og løbet lidt mere. Længste distance er nu 13K.
 • Hygget med min mutti på mor’s dag med besøg på Arken og lækker mad!
 • Besøgt yndlings Chloé (og resten af hendes fantastiske familie <3)
 • Været til flotte events hos både Philips TV og Nordlux.
 • Ligget på OFELIA PLADS hele 3 gange. Det er jo det absolut fedeste sted at bade og slikke sol i indre København 😀 Har været i vandet over 15 gange efterhånden!
 • Besøgt Københavns nye (SMUKKE!) danse bar som går under navnet DANDY. Har allerede været forbi 4 gange – uden tvivl mit nye favoritsted at gå i byen!
 • Spist mad på Un Mercato i solskinsvejr med 12 lækre damer – bedste spot i Torvehallerne med aftensol og italiensk mad.
 • Drukket mig skide fuld til Realityportalens 5 års fødselsdag.
 • Holdt surprise babyshower for min bedste veninde, hvis barn jeg snart skal være gudmor til <3 KÆFT jeg glæder mig!
 • Drukket 2 flasker søndags-rosé på min venindes tagterrasse.
 • Været skide stiv til morgentræning grundet onsdags og torsdagsbranderter. Ups. Men hey – point for overhovedet at komme afsted, ikk 😀 ?
 • Hygget hos min veninde i Espergærde og hende 2 skønne døtre <3
 • Spist en overdådig middag på Pluto. Deres udeservering er heller ikke at kimse af på sådan en varm sommeraften! 🙂
 • Planlagt og afviklet Paradise Hotel finalefesten. Hold kæft en mundfuld! Men det var en skide sjov og god aften. Og det var en spændende udfordring at få lov at stå for sådan et stort arrangement helt alene.
 • Haft 4 tøser overnattende efter selvsamme paradise fest. Så sygt hyggeligt at sove sammen efter byture og kunne stå op sammen med tømmermænd og lave kæmpe morgenbord. Det burde man gøre noget oftere 😀
 • Været til test-middag på det nye Madklubben Frederiksberg = MEGA GODKENDT! Jeg elsker elsker elsker bare Madklubben altså. Totalt stamsted 🙂
 • Deltaget i en skum-tennis turnering hos Rezet. Blev smadret for hårdt af 2 mega pro tennis tøser. Uretfærdigt at de melder sig til sådan et amatør arrangement 😛 Men det var sku’ sjovt at være med!
 • Løbetrænet med Stine, som seriøst slog mig halvt ihjel!
 • Fået verdens bedste service på Steak Royal! Thomas, du er bomben 😀 Håber fandme dine chefer snart giver dig en lønforhøjelse!
 • Fejret lille Malte’s 3 års fødsesldag på bedste Københavner-gård manér.
 • Set den smukkeste solnedgang over København, på en af mine mange løbeture.

img_4538img_4635img_4649img_4670img_4687img_4699img_4809img_4881img_5097img_5121img_5275img_5310img_5328img_5391img_5430img_5606img_5610img_5754img_5811img_5904img_6053img_6089img_6116img_6117img_6153img_6206img_6245img_6375img_6428img_6445img_6016img_6533img_6534img_6709img_6753img_6790img_6789img_7013

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fineste eftermiddag + vind en lampe fra Nordlux..