• ···
VEJEN TIL HALVMARATHON #1 : MIN NYE LØBECOACH OG EN PLAN FOR DE NÆSTE 4 MÅNEDER!

Torsdags brandert, fredags brandert og lørdags tømmermænd..

skaermbillede-2017-05-06-kl-09-54-01 skaermbillede-2017-05-06-kl-09-55-15Hej søde læsere 🙂 Så blev det lørdag formiddag! Jeg er vågnet med monster hovedpine og makeup i hele skærmen. De sidste 2 aftener har stået på alkohol, festlige timer og virkelig sjove mennesker. Og som i ved har jeg været en smule sparsommelig med mine branderter her i 2017, så det rammer altså bare ekstra hårdt. Puha.. Kan på alle måder mærke at jeg har drukket 2 aftener i træk.

Torsdag hev jeg en håndfuld kollegaer med på Steak Royal for at få et glas vin da vi havde fri. Det blev hurtigt til 2 flasker rosé og da jeg ankom til Rossopomodoro på toppen af Illum et par timer senere, var jeg allerede halv-fuld. Her deltog jeg i et lille intimt rooftop party, i selskab med en masse søde bloggere og youtubere. Jeg ELSKER jo Rossopomodoro, det er ingen hemmelighed. Jeg spiser der virkelig ofte og jeg holdte også min fødselsdagsmennesker deroppe. Og nu er det endelig blevet tag-terasse vejr, så jeg spår en sommer fyldt med Aperol aftener på toppen af fine Illum.

Trods en lille smule tømmermænd igår, fandt jeg pludselig mig selv siddende i Torvehallerne sammen med Laura da vi fik fri. Vi bestilte Frozen Margarita’s og købe Bao hos Le Le. Rigtig tiltrængt med lidt kvalitetstid sammen, nu hvor mit yndlings mini-menneske har været i New York hele sidste uge og er rejst til Cypern igen idag. Det heldige lille svin 😉 Efter en god catch-up ovenpå mad og drinks, hoppede vi på cyklerne og stod af i Bredgade hvor SPLAY havde inviteret på fredagsbar. HOLD KÆFT det var sjovt 😀 Vi fik spillet Beer Pong til den helt store guldmedalje: SPLAY vs BLOGGERS DELIGHT. Og vi vandt 2 gange 😉 Haha! Vi fik også spist massere af burgere og fik hilst på en masse søde youtube stjerner. For det er de – stjerner altså! Jeg blev helt forskrækket da jeg så hvor mange følgere de havde, haha 😀

Så efter 2 lettere beruset aftener, er jeg en smule klatøjet og tung i hovedet idag. Men om lidt kommer min lillesøster og vi har en lang dag foran os med massere af planer, så det er bare op på hesten. Først skal vi have en stor portion morgenmadspandekager og så skal vi ud på en løbetur, da jeg jo har et program fra Stine jeg skal følge. Dernæst skal vi et smut i Lyngby Storcenter for at besøge A-derma og købe en gave. For derefter at tage videre til konfirmationsfest hos vores kusines datter. Det skal nok blive virkelig hyggeligt! Håber bare jeg kan holde mig kørende til midnat, hvor min veninde Sus holder stor fest på Bakken i Kødbyen. Det vil jeg næppe gå glip af!

Kan i have en dejlig weekend allesammen :-* Lad os håbe at solen snart kigger forbi, de har trods alt lovet 15-20 grader idag, men jeg syntes godt nok det lader vente på sig 😉

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEJEN TIL HALVMARATHON #1 : MIN NYE LØBECOACH OG EN PLAN FOR DE NÆSTE 4 MÅNEDER!