• ···
Med tøserne til ølsmagning..

Alt var perfekt ..

img_0712Hvis du følger med inde på instagram, ved du allerede at jeg fra lørdag aften til onsdag eftermiddag, befandt mig under varmere himmelstrøg i Marbella. En lille sviptur med 2 af mine ældste veninder – det var lige præcis hvad jeg havde brug for. Aldrig har jeg været så afslappet, grint så meget, hygget mig så gevaldigt og spist så godt. Vores mini-ferie har seriøst været PERFEKT og det er en af de bedste rejseoplevelser jeg nogensinde har haft. 4 dage med røven bar, knold i håret og ingen makeup 😀 Alt var perfekt! Vi har ligget ved poolen dagen lang, læst bøger, hørt høj musik og drukket lidt for meget vin.

Men nu er det tilbage til hverdagens trummerum. Heldigvis er der weekend i sigte 😉 Man får altid lidt “efter-ferie-blues” når man sådan kommer hjem syntes jeg. I det mindste trøster jeg mig med at vejret i DK er dejligt og jeg har massere af skønne aftaler både lørdag og søndag.

Håber i ligeledes snart kan holde fri og få lidt ud af de næste par solskinsdage :-* GOD WEEKEND!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

10 kommentarer

 • Du er så smuk og fin!
  xx Fie
  http://www.fielaursen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tak søde du :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • V

   Nu skal du vel ikk være veninder med hende der Fie……? OMG

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Jeg har været Community Manager for Fie i de 3 år jeg har arbejdet hos Bloggers Delight og har altid syntes hun var en sød og kærlig person 🙂 Hvis du har noget dårligt at sige om hende (og andre generelt), så skal du finde et andet sted at ytre det end her på min blog. Jeg gider ikke alt det negativitet og pegen fingre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Christina

  Undskyld nysgerrigheden. Men har du tænkt dig at fortælle, hvorfor du er flyttet hjem til en veninde? 🙂

  Nyder at følge dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det er jeg fordi jeg ikke længere er sammen med min kæreste, så jeg bor midlertidigt hos en veninde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det gør mig ondt med dig og Martin :((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Christina.
  Har du mon et link til huset i boede i? Det så alt for lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det er min venindes forældres sommerhus 🙂 De lejer det ikke ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med tøserne til ølsmagning..