• ···
En status på træning, vægttab og marathon..

JEG HAR TAGET EN KÆMPE BESLUTNING!

img_5904Igår blev det offentliggjort. En af de nyheder som har fyldt meget i mit hovede, de sidste par uger. Jeg har nemlig taget en beslutning, som kommer til at vende op og ned på mit liv.

Jeg har opsagt min stilling som Blog Community Manager hos Bloggers Delight.

Og inden du vender øjne og tænker “Var det bare det?”, så stop lige en halv. Bloggers Delight har nemlig været langt mere end et job for mig. Det har været en identitet jeg har påtaget mig. Jeg er gået ind i det firma og i den stilling, med liv og sjæl. Ikke kun på arbejdet, men også når jeg har haft fri og været ude blandt andre bloggere i Bittebitte regi. Jeg ER Bloggers Delight. Sådan følte det i hvert fald. Og det er en dejlig følelse, for når du finder det naturligt at tage så meget ejerskab over et brand på den måde og virkelig kæmpe din sag for det – så har du et skide godt arbejde. Hvilket er sandheden. Hold kæft jeg har været glad for mit job hos BD.

Men efter 3 år er jeg også sulten efter nye eventyr. Jeg har har lyst til at udvide min horisont og skabe nogle nye kompetencer og muligheder for mig selv. Men det er fandme vemodigt, for jeg ELKSER jo min kolleger og ikke mindst alle bloggerne. Det har været den sejeste rejse og jeg er så stolt af alt hvad vi har opnået sammen. Så det var helt klart med nervøse skridt at jeg kaldte min chef til samtale med en opsigelse i hånden.

Beslutningen er dog taget og jeg er SÅ glad og spændt! Jeg har så meget blod på tanden og sommerfugle i maven. Jeg går spændende tider i møde, det er jeg sikker på.

Og nu vi er ved det – så søger Bloggers Delight naturligvis en ny medarbejder til min gamle stilling 🙂 Måske er det dig eller en du kender? Jobopslaget finder du HER.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En status på træning, vægttab og marathon..