• ···
12 FINE SOMMERKJOLER PÅ BUDGET ..

Med tøserne til ølsmagning..

Sponsoreret af LIDL

19184431_10155638968728646_1573645037_n19191047_10155638968773646_901815540_nJeg er en vaske ægte øl-pige. Det ved alle der kender mig og har mødt mig til festivitas! Så da LIDL inviterede på middag og lækker ølsmagning, sprang jeg selvfølelig straks på. Scenen var sat hos det stemningsfyldte Kayak bar som ligger lige ud til Københavns Kanal – dog fik det danske sommervejr (læs: regn), sat en stopper for den idé og degraderede os til barens festlokaler i kælderen. Det blev det dog ikke mindre hyggeligt af 😉 Med mig under armen havde jeg blandt andet Amalie og Emilie. De elsker også øl, så selskabet var helt perfekt!

En ny spiller på øl-markedet.
Og nu tænker i sikkert: Hvad har LIDL at gøre med special-øl og prøvesmagning af selvsamme? Det skal jeg fortælle jer 😉 LIDL lancere nemlig en ny række øl i deres 106 butikker landet over. Og der er tale om “rigtige” øl, som jeg plejer at kalde det. Special-øl med bid, saft og kraft i 😀 Til dem der foretrækker en anderledes smagsoplevelse og god kvalitet.

Til arrangementet blev vi introduceret for Rory Lawton, han er en vaske ægte øl ekspert og har selv brygget i mange år. Han har været med til at udvælge de “Craft Beer” som rammer hylderne hos LIDL inden længe. Vi smagte på 5 forskellige varianter som allesammen var virkelig lækre og fulde af smag. Min favorit (og ligeledes pigernes) var helt sikkert Ginger Grizzly. Den var frisk, frugtig og let i smagen. Måske lidt en “pige-øl”, men hold up den smagte godt altså!

Så næste gang du skal bruge lækre kvalitetsøl til en god pris, så hop forbi LIDL og tjek deres nye sortiment ud 🙂 Som ægte øl-pige giver jeg dem et kæmpe heads up! Der er virkelig tale om lækre og anderledes smagsoplevelser. Og prislejet er hvor alle kan være med – i bedste LIDL stil 🙂


Disse øl smagte vi på til arrangementet. 

Amber Ale:
Aroma af grapefrugt og jordagtige krydderier kendetegner denne mørke, ravfarvede Ale. Smagen er overordnet tør og præget af en fremtrædende maltnote, mens eftersmagen er moderat bitter.

Ginger Grizzly:
Denne gyldne ingefærøl bærer præg af skarpe noter af ingefær og en krydret aroma af chili og citrusfrugt.

Green Gecko:
Denne amerikanskinspirerede IPA har en udtalt karakter af humle og malt og en kraftig aroma af citrus, fyrrenål og peber. Den fyldige karamelmalt tilfører en sødme med gennemtrængende noter af pomeransmarmelade. Typisk for denne type øl er den lange og kraftige eftersmag.

Irsk IPA:
En karakteristisk, amerikanskinspireret IPA med en stærk aroma af tropisk frugt, tydelige noter af grapefrugt og fyrretræ samt en skarp nuance af citronskal. Maltens sødme og frugtige noter af fersken og abrikos forenes i en afbalanceret og rund smag. Eftersmagen er kraftigt bitter.

Irsk Pale Ale:
Denne amerikanskinspirerede Pale Ale har en frugtig aroma med noter af blodappelsin og fyrretræ. Smagen domineres af grapefrugt og pomeransmarmelade, mens malten træder i baggrunden. Den bitre eftersmag er kraftig og varer længe.


19184400_10155638968803646_1865318466_n19198538_10155638968748646_1370273259_n

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 FINE SOMMERKJOLER PÅ BUDGET ..