• ···
Alt var perfekt ..

Vi skød en vigtig video igår..

Sponsoreret af Københavns Kommune og Politi

img_0754Som i måske så inde på min instagram story, var jeg igår ude og skyde nogle videooptagelser i selskab med Laura og Amalie. Vi fræsede København tyndt i Lau’s Christiania cykel, som var pyntet fint op til anledningen. Resultatet heraf kan jeg af gode grunde ikke vise jer endnu, men jeg vil derimod gerne fortælle jer lidt om hvad søren det var vi lavede.

At være med til at sætte fokus på en vigtig problematik.
Vores involvering igår, kommer nemlig på baggrund af et møde vi deltog i for noget tid siden, inde hos Københavns Kommune. De sidder nemlig pt med en kampagne som går under navnet “Pickpockets – Love Distractions” som skal sætte fokus på de mange lommetyverier der foregår i København. Og da både jeg og de andre piger, selv bor og arbejder i København til dagligt, var det super nærliggende for os at involvere os i kampagnen.

Jeg har selv af flere omgange, oplevet lommetyveri på egen krop. Både min telefon og min taske, er blevet nuppet fra mig i byen. Og jeg har 2 gange set unge piger, få stjålet ting op af deres cykelkurv. Men værst gik det for vores praktikant på arbejdet, der for en måned siden fik luret sin dankort kode, stjålet kortet og hævet en masse penge. Og sådanne scenarier er slet ikke usædvanlige, for lommetyveri er en af de største kriminalformer i København og noget der sker rigtig mange gange i løbet af en dag.

Derfor sagde jeg også straks ja tak, til at være med til at sættes fokus på det her problem. For hvis alle er ekstra opmærksomme – både på hinaden og sig selv, så kommer vi rigtig langt. Og så har Københavns Kommune lavet verdens fineste kampagne rent grafisk – du har sikkert allerede set den flere steder i gadebilledet 🙂 Syntes den fungere SÅ GODT!

Jeg glæder mig til at vise jer videoen inden længe, så i kan se hvad søren vores dag igår gik ud på 🙂 Det var virkelig sjovt, hyggeligt og udfordrende, så i kan godt glæde jer. Indtil da, er her lidt facts fra kampagnen, som måske (måske ikke?) vil komme bag på jer.


Der har været en stigning i antallet af lommetyverier på 36 % fra 2015 til 2016.

58 % af alle lommetyverier i Danmark sker i København.

De forurettede er i udpræget grad mellem 20 og 29 år – dobbelt så mange kvinder som mænd.

Lommetyvenes aktivitet peaker mellem kl 13.00-17-00 og 00.00-04.00 i weekenderne.

De steder i København som er mest udsat er Torvehallerne, Nørreport station, Hovedbanegården, Højbro Plads, Dronning Louises bro og Nyhavn.

some-med-kk-logoPssst… Københavns Kommune holder faktisk et kick-off event imorgen, hvor de vil være til stede flere steder i gadebilleder med 2.000 lyserøde balloner og en masse postkort med gode råd 🙂 Her vil være mulighed for at snakke lidt om problematikken omkring lommetyve og få et indblik i kampagnens univers 🙂

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt var perfekt ..