• ···
4 fine nyheder fra ASOS eget mærke ..

VIDEO: INSTAGRAM TAKEOVER HOS LYNGBY STORCENTER!

Sponsoreret indlæg

I lørdags var jeg et smut i Lyngby Storcenter, hvor jeg lavede instagram takeover på deres profil @lyngbystorcenter. Dagens tema var “Festival Gear” og i selskab med min lillesøster, var jeg rundt og kigge lidt på de must haves som man ikke kan undvære på en dansk (regnfuld!) sommerfestival 🙂 Jeg er selv en garvet festivalgænger og i år står den på henholdsvis Musik i Lejet og Vig Festival for mit vedkommende.

Her er en lille tjekliste over de ting som jeg er på jagt efter i videoen: 

 • Telt, sovepose, liggeunderlag og evt presenning.
 • Toiletartikler i rejsestørrelse, vådservietter og desinficerende.
 • Den perfekte festivalgarderobe.
 • Gummistøvler, paraply og regnjakke.

Alle ovenstående ting kunne jeg selvfølgelig få fingrene i ved at gå i Lyngby Storcenter 🙂 Klik på videoen ovenfor og se hvordan vores dag forløb. Der er massere af inspiration og gode festivaltips!

skaermbillede-2017-06-26-kl-16-38-55

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

3 kommentarer

 • Rigtig fin jakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære søde Christina

  Jeg er simpelthen nødt til at spørge, for nu har jeg undret mig lidt; Er dig og Martin stadig sammen? Jeg har nemlig bidt mærke i, at du er flyttet (eller måske det er for en periode)? Og undskyld for min nysgerrighed – I var bare så søde sammen.

  Krammer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Sofie 🙂 Vi er ikke længere kærester og jeg har derfor boet midlertidigt hos en veninde. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 fine nyheder fra ASOS eget mærke ..