• ···
MIT SOMMERMUSIK

VORES VIDEO “DEN GODE LOMMETYV” ..

Sponsoreret af Københavns Kommune og Politi

Som beskrevet i DETTE indlæg, var jeg på en lille mission sammen med Københavns Kommune i sidste uge. Der er nemlig rigtig mange problemer med lommetyveri i København – især her om sommeren. Så i selskab med Laura og Amalie, cyklede jeg ud i de Københavnske gader for at gøre folk opmærksomme på problematikken. Blandt andet ved at lege “Den gode lommetyv”.

Det fungerede på den måde, at imens vi snakkede med forskellige mennesker, skiftedes vi til at snige os ind og placere hjerteformede slikkepinde i deres tasker, bukselommer og jakker. For at vise dem hvor “nemt” det er at komme i lommerne på dem, når man bliver bare en smule distraheret. Folk blev vildt overrasket hver gang og meget forbavset, fordi de slet ikke havde bemærket noget 😀 Og det viser jo virkelig, hvor nemt lommetyvene har det.

Vi havde en super hyggelig dag med højt humør, lyserød Christiania cykel og en masse merch fra kampagnen “Pickpockets – Love Distractions”. En kampagne som du uden tvivl har set figurere i de Københavnske gader og som jeg syntes får budskabet frem på en rigtig fin måde. Jeg var i hvert fald virkelig glad for at få lov at være med til at sætte fokus på problematikken, da jeg selv bor og arbejder i København og færdes i nogle af de mest udsatte områder.

Se videoen ovenfor – jeg håber i kan lide den? 😀

img_0754some-med-kk-logo

FACTS:

Der har været en stigning i antallet af lommetyverier på 36 % fra 2015 til 2016.

58 % af alle lommetyverier i Danmark sker i København.

De forurettede er i udpræget grad mellem 20 og 29 år – dobbelt så mange kvinder som mænd.

Lommetyvenes aktivitet peaker mellem kl 13.00-17-00 og 00.00-04.00 i weekenderne.

De steder i København som er mest udsat er Torvehallerne, Nørreport station, Hovedbanegården, Højbro Plads, Dronning Louises bro og Nyhavn.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT SOMMERMUSIK