• ···
Last minute shopping i Lyngby Storcenter..

ET NYT KAPITEL OG ET FARVEL!

img_2403Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte med det her indlæg. På trods af at det har været lang tid undervejs! Der er sket så mange ting de sidste par måneder, som jeg ikke har indvilget jer i. Men nu er det tid til at få åbnet op en gang for alle og få en afslutning på tingene 🙂


JEG ER BLEVET SELVSTÆNDIG! 

Som i ved, valgte jeg tilbage i Maj måned at opsige min stilling som Blog Community Manager hos Bloggers Delight. Et job som på mange måder har været en kæmpe del af min identitet. Det skrev jeg et lille indlæg om HER. Jeg har været sindssyg glad for mine 3 år hos BD og det var derfor også en anelse vemodigt, da jeg skulle tage afsked med mine kollegaer i fredags. Og hold nu op, hvor har det været svært at holde hemmeligt, hvad der skal ske nu 😀 Især fordi i har været så nysgerrige! Men sagen er den, at jeg sku’ er gået hen og er blevet selvstændig! Byd hjertelig velkommen til min nye virksomhed:

logo01Jeg troede aldrig det skulle ske – men jeg har valgt at springe ud som selvstændig! 😀 Heldigvis er jeg ikke alene, jeg har nemlig hele 4 dygtige damer i ryggen. Sammen har vi skabt CONFETTI CPH – et lille, men stærkt influencerfællesskab. Behøver jeg sige, at jeg er ved at revne af stolthed? 😀

CONFETTI CPH består af bloggerne Christina Dueholm, Sneglcille, Cana Buttenschøn og Twinpeaks. Og så er der mig 😀 Jeg er pigernes agent og skal samtidigt håndtere alle deres kommercielle samarbejder. I kan hoppe ind og læse mere på vores hjemmeside HER. Hensigten er at højne niveauet for influencermarketing og stå sammen i et fællesskab hvor sparring, inspiration, udvikling og respekt for faget er i fokus. På den måde håber vi at skabe et seriøst ståsted i den digitale medieverden.

Jeg er sindsyg stolt af det her projekt og ikke mindst over at fire så dygtige damer har valgt at ligge deres blogs og sociale medier i hænderne på mig. Det er vitterligt det største kompliment jeg nogensinde har fået! Her er altså tale om fire af Danmarks største bloggere og sågar nogle damer som jeg virkelig respektere, holder af og selv har læst med hos i mange år. Jeg syntes virkelig vi er et stærkt hold og jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig.

Nu er nyheden ude 😀 Fremover kan jeg kalde mig både virksomhedsejer, agent og sælger! Knib mig i armen altså. Det bliver så vanvittig spændende. Kan slet ikke vente med at komme igang med min nye hverdag sammen med nedenstående dygtige damer 😀 Som btw allesammen har skrevet om selvsamme på deres blogs her til aften! Det kan i jo lige hoppe ind og læse 😉

forside-billede


BLOGGEN LUKKER NED. 

Og nu hvor vi snakker om min nye hverdag. Så har jeg faktisk endnu en “nyhed” så at sige. Jeg har nemlig valgt at lukke bloggen ned! Efter 8 år med mit lille onlineunivers bittebitte.dk, kan jeg mærke at det er på tide at trække stikket. Både fordi jeg ønsker at ligge 120% af min tid i ovenstående piger og vores fælles projekt, men også fordi jeg ikke føler jeg har mere at give af. At være blogger har været den vildeste rejse og det har givet mig et hav af venskaber, oplevelser og kompetencer. Men man skal ikke skrive bare for at skrive – det skal føltes rigtigt. Og det gør det ikke længere!

De sidste 3 år, er det især spidset til med bloggen. I starten af året var jeg helt oppe og have 36.000 unikke læsere om mdr (!). Og det har været sindsygt fedt at så mange har læst med, hvilket også har åbnet dørene for nogle fantastiske samarbejder. Men det har også været utrolig hårdt og krævende på det personlige plan. Hver eneste gang jeg har været ude nogle steder, har jeg haft 3 kasketter på; BitteBitte, Blogger-mor og Christina. Og de 3 identiteter, har på mange måder været enormt gnidret sammen. Det er nok den bedste måde at beskrive det på. Jeg glæder mig til fremadrettet, blot at være Christina Barré – og ingen anden 😀 I kan dog stadig følge med inde på instagram, den vil jeg stadig vedligeholde med billeder og massere af story’s. Så hvis i gerne vil følge med i mit nye liv – og se hvad der sker bagom kulissen hos CONFETTI CPH – så hop ind og tilføj mig:

@christinabarre


En sidste lille ting..

Som om det ikke er nok med ny virksomhed og lukning af bloggen, så er der faktisk også sket en tredje ting. Jeg er nemlig gået hen og er blevet single efter at have været i et forhold i 6,5 år.

Der er egentligt ikke så meget at sige til det – alting er forløbet meget udramatisk og ordentligt 🙂 Vi var vokset fra hinanden, hvilket jo desværre kan ske når man (for mit vedkommende) finder sammen i så ung en alder og bruger rigtig mange år sammen. Så ingen dårlig stemning, uvenskab eller drama – vi er bare 2 voksne mennesker der har taget en fælles beslutning og alle er glade 🙂

Den sidste 1,5 måned har min veninde været så sød at have mig boende (derfor “damekollektivet”), imens min x-kæreste har brugt tid på at finde et nyt sted at bo. Og igår flyttede jeg så igen hjem til min elskede lejlighed, hvor jeg fremadrettet skal bo alene 🙂 Det er super skønt at være kommet hjem og få “ro på” nu hvor det for alvor går løs med den nye virksomhed og min hverdag som selvstændig.

Jeg kan mærke at det er det helt rigtige for mig at være alene og jeg er gladere end jeg har været i lang tid!


Det var alt hvad jeg havde på hjertet for denne gang 🙂 3 kæmpe store beslutninger er truffet og jeg står nu klar til at påbegynde mit helt nye liv! 😀 Det er en totalt vild følelse – men mest af alt er jeg bare glad og spændt. Jeg føler mig enormt privilegeret over den situation jeg står i.

Her til sidst vil jeg gerne takke alle jer der har læst med her på bittebitte de sidste 8 år. I har givet mig så meget kærlighed, lært mig så meget og åbnet så mange muligheder for mig. TAK af hele mit hjerte! Jeg håber dog i bliver hængene lidt endnu, ovre på instagram. 😉

Farvel og på gensyn, fra en glad type…

img_2401FYI… Bloggen vil ligge online i en måneds tid og derefter blive slettet permanent 🙂 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

21 kommentarer

 • Signe L

  Hej Christina
  Stort tillykke, det lyder som en vild, sej og spændende beslutning.
  Jeg har været læser af din blog i årevis og kommer til at savne at følge med og dine takes på livet,
  Pøj pøj.
  Kh Signe L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har beundret din tilgang til blogging!

  Det ærgrer mig, at du vælger at stoppe, men når det så er sagt, kan jeg faktisk godt forstå dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er simpelthen så sejt og så modigt alt det du springer ud i nu! Tager hatten af og bukker og nejer! WOW!!!
  Men neeeeej jeg er ked af at du lukker din blog 😞 Øv øv øv men forstår godt at du er nød til at have fuld fokus på så stort et projekt 😘 Kæmpe kæmpe held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du vil blive savnet i blogland! Men hallo, det er jo for sejt, Chrisser! <3 Du er god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tillykke og held og lykke med jeres nye univers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Tillykke! Jeg er sikker på at det vil lykkes meget godt med dit nye arbejde som selvstændig! Al held og lykke 🎉☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  TILLYKKE!!! Kæft, det er sejt! Jeg håber du bliver ved med at være lige så aktiv på Instagram, for jeg kommer i hvert fald til at savne at følge med ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Selv om jeg kun har læst med i et års tid, kommer jeg virkelig til at savne din blog!! Du skriver så…. hyggeligt…. er vist det bedste ord jeg kan finde. Det føles som om man kender dig, og for mig redet en kæmpe kvalitet som blogger!!!

  Glæder mig fortsat til at følge dig på Insta – særlig på Story 😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke med dit valg og glæder mig til at følge dit arbejde og dine skønne damer du har i ryggen:-)
  Held og lykke med det hele:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver svært at undvære dig her på platformen! Jeg har fulgt med i de sidste 3 år og har elsket hvert sekund ❤️ Så ærgerligt, men samtidig også så forståeligt! Men Hey hurra for sociale medier!! Så bliver du ikke helt “væk” 😉❤️ Al det største held og lykke med alt, og TAK for at have leveret en af DK’s bedste blogge for mit vedkommende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Karma

  Kæmpestort tillykke med dit nye liv smukke Christina. Tusind tak for at være skyld i at jeg startede med at blogge, og for fanden hvor jeg ønsker dig alt det bedste! Du er da så absolut et tydeligt bevis på at man er sin egen lykkesmed – respekt! Knus, møs og kæmpemeget god energi, fra mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Den kom så nu.
  Held og lykke med det hele, smukke dig. Hard work pays off <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Søde dejlige Chris. Jeg er så glad for, at jeg har lært dig at kende ❤️ Du er en stor inspiration og dit energiniveau helt magisk. Glæder mig til at følge dig og dit nye MEGA spændende eventyr. Selvom jeg har kendt til dine fremtidsplaner og din status som single et stykke tid, bliver jeg alligevel rørt af din indlæg. Vi ses heldigvis i dit nye liv og det er jeg SÅ glad for 😍😍 Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke – hvor er det dog dejligt, at alt din dygtighed, og dit hårde arbejde har mundet ud i noget så fedt!
  Og tak for bloggen – det har været en fornøjelse at læse med de sidste maaange år♥️

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Hej Søs,
  Du er den sejeste, og jeg er stolt og glad for at være din bror. At du kaster dig ud i at være selvstændig har min dybeste respek, ikke mindst i lyset af du opgiver noget som du på alle måder har elsket. Nu skal du ikke få så travlt at du ikke har tid til at passe vores unger 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine B

  Man sidder med en total ambivalent følelse… Mega glad på dine vegne, og stolt! Synes det er så sejt du skal være selvstændig, vil helt klart savne dine indlæg, til trods for der var større pause mellem dine indlæg end førhen til tider, har jeg nydt alle. Men jeg vil helt sikkert fortsætte med at følge dig på Instagram. Og til slut kæmpe tillykke! Og tøserne er heldige at have dig bag deres ryg ✌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Stort tillykke Christina! Det lyder vanvittig spændende. Hvor er det fedt med en virksomhed, der ønsker at højne niveauet for influencer-marketing og for alvor ser udviklingspotentialet i “faget”. Giv lige en heads-up hvis du står og mangler en assistent eller lignende #drømmejob;) Endnu engang tillykke og alt mulig held og lykke i fremtiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Alt sammen havde vi næsten regnet ud 🙂 Tak for de skønne indlæg, som jeg er sikker på, at vi er mange, der vil komme til at savne, og rigtig meget held og lykke med det hele og de seje damer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Tilykke med virksomheden Christina – glæder mig til at følge udviklingen! Held og lykke med dette store nye kapitel! Og lige til sidst : Er glad for man stadig kan følge dig på insta- for du er virkelig en humørspreder med din altid positive energi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thora

  Du er for sej!! Held og lykke med det hele❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Held og lykke med det hele og tak for en god blog, som jeg har fulgt i maaange år. Vil fortsat følge med på insta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last minute shopping i Lyngby Storcenter..