• ···
Nederdelen i ofte spørger på..

Last minute shopping i Lyngby Storcenter..

Sponsoreret indlæg

screen-shot-2017-07-02-at-13-35-31img_1273screen-shot-2017-07-02-at-13-35-47Kender i det når man vågner en lørdag formiddag og ved man skal til stor fest om aftenen – men din garderobe skriger “tøjrkrise” ?? Det gør jeg 😉 Og sådan en morgen, havde jeg forleden dag, hvorfor jeg straks ringede til min lillesøster og overtalte hende til at køre med mig til Lyngby Storcenter. For når man trænger til at shoppe – men ikke ved hvad man er på udgik efter – så er det dejligt at handle hvor alt er samlet ét sted. For jeg vidste jo i grunden ikke hvad jeg var på udkig efter.

Jeg besøgte mine foretrukne butikker som f.eks. Baum und Pferdgarten, Idé nyt, Companys og Monki. Der var udsalg alle steder og massere af ting jeg kunne ha’ hevet ned fra hylderne. Men jeg endte (som sædvanlig!) i H&M’s TREND afdeling – den er altid en sikker vinder i Lyngby Storcenter. Her købte jeg ovenstående hvide top, som jeg stylede sammen med et par jeans fra Mango og klassiske sorte stiletter. Et helt perfekt og afslappet outfit til en sommer-grillfest.

Der var selvfølgelig også tid til en bid mad og en kaffe på Store Torv, som bugner af restauranter og madboder. Her fik min lillesøster et sundt indspark fra Palæo, hvor jeg derimod gik all-in med en burger fra Tommi’s Burger Joint. Jeg havde måske en smule tømmermænd fra aftenen før 😉

I kan se Lyngby Storcenter’s store udvalg af butikker HER

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

1 kommentar

 • M

  Hej Christina.
  Jeg ved ikke om det er for meget at bede om, og om det går for tæt på, men jeg tænkte på, om du ikke har lyst til at give en update på dit liv?
  Din bolig situ den sidste tid og hvad dit kærlighedsliv? Hvad der er sket mellem dig og din kæreste?
  Selvfølgelig helt okay, hvis du ikke vil.
  Hav en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nederdelen i ofte spørger på..