Det er ikke altid lige let at være single og begive sig rundt på det brogede dating-marked. Og det betyder, at man som single nogle gange kan komme ud for nogle lidt specielle oplevelser, der er mere eller mindre pinlige. Her kan du læse om tre singler, der har oplevet noget pinligt.

De tre værste

Mille på 27 fortæller om den her mand, som hun havde set et par gange. På en date, hvor hende og manden sidder sammen, begynder han pludselig at slikke hende helt vildt over hele ansigtet. Både næsten, øjnene og ørene fik en ordentlig tur. Herefter smækker han hende et par gange hårdt i måsen og fortæller hende, hvor god hun er. Manden skrev efterfølgende til Mille, men hun valgte at ignorerer hans beskeder.

 

Caroline på 30 år fortæller om en aften, hun var i byen med sine veninder. Hun havde trukket godt ned i blusen, og det virkede, for mændene flokkedes om hende. På et tidspunkt trækker Caroline en flot fyr med ud på dansegulvet, som slet ikke kan tage øjnene væk fra hendes kavalergang. Det praler hun med over for sine veninder, som grædende af grin fortæller, at det kan de da godt forstå, eftersom man hele tiden kunne se toppen af hendes brystvorter.

 

Fie på 28 var blevet inviteret på restaurant af sin date. Hun møder op og ser manden sidde ved et bord til fire, men studser ikke mere over det. Hun tænker, at der nok bare ikke var flere mindre borde. Fie sætter sig til rette og bestiller et glas vin, hvortil hun bliver rettet af hendes date, der siger, at de skal have fire glas vin. Fie spørger om han gerne vil være fuld, men får så at vide, at hans forældre er på vej.

Andre læste:  Find den helt rigtige forårsjakke
Author

Skriv en kommentar