Der findes i dag et utal af bloggere, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvem man skal følge, og hvem der egentlig er interessante for en selv. Og det er da langt hen ad vejen også en smagssag, for alle har personlige interesser, og det samme gør sig gældende for de mange blogs, som oftest bevæger sig inden for nogle få bestemte emner. Dog er der især fire bloggere, som du bør holde øje med i 2019.

Små sjove hverdagsglimt

For det første bør du stadig holde øje med Mascha Vang. Mascha har blogget i flere år nu, og hun ligger flere steder i toppen over at være en af de mest populære bloggere, som der er i Danmark. Mange kender hende derfor allerede. Mascha blogger om alt det, der foregår i hendes liv, og hun er ikke bange for at sige tingene, som de er. Mascha er derfor et frisk indspark, som alle kan have behov for i deres hverdag enten for at få nogle gode råd, et godt grin eller et godt spark bagi.

Kig også på Frederikke Egel, som er både sej og rå. Følger du Frederikke får du et sjældent indblik i hendes liv med datteren Elvira, og du får altid et smil på læben, når hun ærligt fortæller om meget personlige ting. Trænger du til lidt mere sjov i hverdagen, kan du også få stor glæde af at følge Julie Elsebeth. Julie er aldrig bleg for en god joke, især ikke om sig selv, og det er dejligt forfriskende. Er du mere til det kreative univers bør du følge Krea_Pernille, der deler gode råd omkring boligindretning. Men samtidig giver hun et spændene indblik i en travl hverdag som selvstændig forretningskvinde med sit eget interiør-brand.

Andre læste:  Lunar way: Sådan får du 50 kr GRATIS (Lav ikke samme fejl som mig)
Author

Skriv en kommentar