Det er ikke nogen hemmelighed, at det især er de unge, der tager diverse slangord til sig, men det betyder ikke, at du ikke bør kende til dem. Det kan nemlig hjælpe dig med at opbygge en generel forståelse for, hvad der bliver snakket og skrevet om.

Derfor er der især fem slangord, som du bør kende til, før vi rammer 2019.

  • Savage
  • Low-key
  • Extra
  • Done
  • Næsten dead

Læs herunder og forstå betydningen af disse

Det er bare savage!

Det første ord er ’savage’. Savage har i mange år været en del af ungdommens sprog, men ikke desto mindre ser det ud til at det blomstre op i 2019. Ordet bruges, hvis man har gjort noget sejt eller badass. I sådan en situation beskrives den ageren som savage over for dine venner og bekendte. Når du bruger ordet, vil dem der også kender til udtrykket blive imponeret og beundre det, som du lige har gjort.

Er du low-key eller extra?

Et andet ord, som du skal kende til er ’low-key’. Når du sådan i alt almindelighed nyder noget, så low-key elsker du det. Det betyder, at vi forholder os roligt i forhold til noget, som alligevel er en smule rart, og som vi ikke vil være foruden. Er man for eksempel en smule varm på en pige, kan man sige, at man low-key elsker hende. Modsætningen hertil er ’extra’. Man kan nemlig også være extra i forhold til noget, hvorfor man bestemt ikke forholder sig roligt eller passivt.

Jeg er helt done og næsten dead

Det tredje ord er ’done’. Det ved vi alle, hvad betyder, men efterhånden er det blevet mere normalt. Hvis der er noget, man ikke kan overskue, så er man done med det. Det samme gør sig gældende med ’dead’, som bruges, når man føler sig opgivende over for noget bestemt.

Andre læste:  Komplet guide til et succesfuldt vægttab forløb
Author

Skriv en kommentar