Der er i dag et stigende antal, der oplever at blive allergiske over for en helt masse ting. Det være sig alt lige fra diverse produkter, til dyr og madvarer. Og det er der en god grund til.

Som forbrugere bliver vi nemlig dagligt udsat for en lang række parfumerede produkter, som vi bruger, og vi udsætter derfor vores krop for skadelige kemikalier.

Men hvordan kommer man så til at se godt ud, når man er allergisk? Det er heldigvis ikke så kompliceret, du skal bare tage dig nogle gode forholdsregler.

 

Brug testede og uparfumerede produkter

Når du er allergiker, betyder det selvfølgelig ikke, at du ikke kan gøre noget ud af dig selv, fordi du ikke må benytte dig af nogle produkter. Du skal bare tænke over, hvilke produkter du bruger og sørge for, at de er sunde og allergivenlige.

Når du skal i bad er det derfor vigtigt, at du vælger nogle sæber, som er uden parfume. Der er ikke meget duft i sådanne, men på den måde skåner du din hud, og du forebygger desuden også din risiko for at udvikle eksem og andre gener på huden.

Når du skal lægge din makeup, gør samme regler sig gældende. Du skal bruge makeup-produkter, som er uden parfume, og som er testet fri fra andre skadelige kemikalier – og det er især vigtigt, når du påfører det på huden i ansigtet. Efter en lang dag skal du desuden søge for at rense din hud med nogle gode og sunde produkter – igen så du nedsætter risikoen for at udvikle eksem.

Andre læste:  Hvad er en juridisk abort?

Når du vasker tøj og så videre, kan det også være en fordel at bruge produkter uden parfume. Her er der heldigvis et stort udvalg af neutrale muligheder. På den måde irriterer du ikke din hud.

Author

Skriv en kommentar