Er du en af de mange danskere som også har overvejet at tage til Bali? Så har jeg lavet dig lille liste her, som du kan gøre brug af hvis du skal til Canggu på Bali.

Canggu er en af de steder på Bali som er meget kendt som en af de steder du skal hen hvis du gerne vil ud og surfe på Bali. Den sydlige del af Bali af generelt set vrede er meget surfing og ikke mindst turisme. Det giver dig fri mulighed for at leje Surfboards, scootere, villaer med mere.

Et billigt sted at bo på Bali

Det er dog ikke altid at villaerne på Bali er lige så billige som mange får dem til at fremstå. Derfor kan det mange gange godt betale sig bedre at bo på et Home Stay. Home stays er en af de populære valg for mange backpackers.

Selv boede jeg på et rigtigt fint sted til cirka 65 kr pr nat. Her er kaffe, vand og internet indkluderet, sammen med hyppige rengøringer. Denne pris var beregnet ud fra 14 dages / måneds ophold. Stedet hedder Taman Ratih og er ejet af en lille lokal familie, som ejer stedet. Det fede ved denne løsning er, at pengene går direkte til de lokale.

Surfboard udlejning med fordele

Hvis du er på udkig efter en billig Surfboard udlejning på Bali så kan du også kigge i Canggu. Canggu har nemlig flere forskellige steder at leje surfboards til de mange turister som kommer forbi byen.

Kan du ikke finde et specifikt Så prøv at gå på stranden. Her er Surfboardsene en lille smule dyre men ikke meget. En normal pris ligger på omkring på 25 kr for to timer og hvis du finder en god udlejning får du vand og Kaffe bagefter.

Andre læste:  Guide til Nordtyskland - 7 ting du bør besøge

Jeg bruge det selv udlejning ved stranden og en specifik gut som har en surf udlejning der hedder Wanyan Family. Her får du som oftest rigtig godt surfboard samt vand, kaffe og lille snack efter at du har været ude at surfe på de lækre bølger.

Author

Skriv en kommentar