At finde den helt rette konfirmationskjole har været et problem for konfirmander de sidste mange årtier! Konfirmationskjolen er svær at finde, da den både skal afspejle dig som person, men også den person, du ønsker at blive, når du træder ind i de voksnes rækker, som konfirmationen i mange år har været et symbol for.

Når man skal finde den rette konfirmationskjole, er det først og fremmest vigtigt, at man mærker efter og vælger den kjole, der passer ens person og stil bedst og altså ikke hvilken kjole, der trender mest eller den kjole, som andre ønsker at se en i.

Nedenfor vil vi komme med et par bud på den perfekte hvide kjole til forskellige typer af konfirmander.

Er du en traditionel pige, der elsker det sødmefulde look, så er en blondekjole helt sikkert på sin plads til dig! Blonder har været en stor trend i mange år, og især når det kommer til konfirmationskjoler. Kjolen kan både være dækket af blonder eller blot have minimalistiske blondedetaljer, men en ting er helt sikker – du går ikke galt i byen med en konfirmationskjole, der har blondedetaljer!

Er du en drengepige eller blot en pige, der ikke bryder sig om kjoler, kan det hvide jakkesæt være vejen frem for dig. Et hvidt jakkesæt er både moderne, nytænkende og meget elegant! Du kan style jakkesættet ned med et par fede sneaks eller gøre det mere elegant med et par hvide stilletter – mulighederne er mange!

Er du en retro pige med flair for mode, er en lang konfirmationskjole måske noget for dig? Den lange hvide kjole kommer i mange former og modeller og kan styles på et hav af måder, hvor din retro stil kan skinne igennem! Derudover er lange kjoler et kæmpe hit i modebilledet, så en lang kjole vil passe godt ind i trenden.

Andre læste:  Find den helt rigtige forårsjakke

Er du pige, der elsker at være med på moden, vil du ikke gå galt i byen med en flæsekjole. Kjoler med flæser er en stor trend, som mange er vilde med! Flæserne er både elegante, søde og udstråler i særdeleshed modebevidsthed. Du kan med fordel style din flæsekjole med et par chunky hvide eller rosa sneaks for at følge moden til perfektion.

Er du en pige med et par lækre stænger eller en sporty pige, er den korte konfirmationskjole måske noget for dig! Den korte konfirmationskjole viser stængerne frem og passer dermed perfekt til pigen med flotte eller veltrænede ben. Den korte konfirmationskjole kan styles med et par strømpebukser, hvis det at vise hud skræmmer dig lidt. Derudover er den korte kjole gode med både stilletter, ballerinaer, sneakers og mere endnu! Med andre ord, den korte kjole kan styles på alle måder, så slå dig løs med dine yndlings accessories og skab et personligt look!

Når den rette konfirmationskjole skal findes, er det altså vigtigt, at du slipper din indre stylist løs og styler dit konfirmationslook på en måde, hvorpå din personlighed skinner igennem – det kan være gennem accessories, sko, jakke eller en helt fjerde mulighed. Det vigtigste er i hvert fald, at du føler dig tilpas i den kjole og de accessories, du vælger til din store dag. Det bliver i hvert fald en dag, du kigger tilbage på og mindes i mange år frem, hvis ikke hele livet igennem.

God fornøjelse og rigtig god konfirmation!

Author

Skriv en kommentar