Er du for nylig blevet forældre og har du derfor i en længere periode oplevet at dit liv har været præget mere af bleer og babymad end hvad godt er? Så kan det være at I begge som nybagte forældre efterhånden trænger til at der sker noget nyt i jeres hverdag der kan hjælpe jer med at huske på at I skal tage jer af hinanden og ikke kun jeres barn. I skal huske på jeres krælighed. Men det er ikke altid lige let i en travl og stresset hverdag.

Barnet tager alt tiden

Når man først har fået et barn, går meget af ens tid på det og alt, hvad denne behøver. Det betyder, at man ofte kommer til at glemme sine egne samt sin parteners behov – og det er noget, der kan have en stor indflydelse på især kærlighedslivet. Derfor handler det om at huske på hinanden og forkæle hinanden. Men hvordan gør man det?

Gør det, der virker for jer

Det kan gøres på mange måder, og hvad der virker bedst for jer, afhænger selvfølgelig af jeres kærlighedsliv. Dog er det ikke nogen hemmelighed, at man nogensinde går galt i byen med en god omgang massage og noget lækkert mad.

Forkæl din partner

Forkæl derfor din partner ved at overraske med et godt måltid mad med et lækkert glas vin til. Og slut gerne den hyggelige aften af med en god gang massage, der også kan få jer en smule tættere på hinanden. Det er sikkert ikke så tit, at det sker mere. Ofte er man nemlig så træt, at man blot ligger sig til at sove, så snart at muligheden byder sig.

Andre læste:  Sammensætningen af en perfekt fredag

Tag en tur udenfor hjemmet

Det kan også være en god idé at overraske med noget lidt mere spændende. Det være sig for eksempel en tur i biografen eller en tur ud på en lækker restaurant. Det er sikkert heller ikke noget, som I giver jer selv hverken tid eller lov til i de dage, hvor I skal tage jer af jeres nye barn.

Få andre til at tage sig af jeres barn

Sørg derfor for at få jeres barn passet, så I får noget tid til hinanden, hvor I ikke skal bekymre jer om, hvorvidt I kan høre gråden fra jeres barn. Kun på den måde kan I nemlig give hinanden den fulde opmærksom, og det er lige præcis det, der er vigtigt i en tid, hvor I bestemt ikke må glemme den kærlighed, som der binder jer sammen. Tænk derfor i ny og næ på hinanden og de ting, som I plejede at gøre og nyd, at I blot for en stund kun skal være i hinandens selskab.

Author

Skriv en kommentar