Historien bag

Omkring bittebitte.dk

Fokus i hverdagens strabadser. Store som små.

bittebitte.dk var tidligere en blog fra en anden dygtig blogger ved navn Christina. En dag så jeg, at hjemmesiden var blevet fri og der valgte jeg simpelthen, at overtage bittebitte.

Hvorfor ikke lave “mit eget navn”?

Godt spørgsmål. Det kunne jeg da enlig også godt have gjort. Beslutningen faldte dig på, at overtage denne, da jeg har en forventning om at Christina er flyttet til et nyt punkt i hendes liv og dermed ikke har brugt hjemmesiden mere.

Ordet “bitte” ligger mig forholdsvist nært efter, at have boet i Tyskland i en længere periode af mit liv. Derfor synes jeg reelt set bare det kunne være et godt navn.

Any way. Det næste der skete var, at jeg skrev en besked til min ven Mads, sådan at jeg kunne få hjælp til at sætte bloggen op.

Betyder det, at du er en anonym blogger? Ja.. Ja, det gør det faktisk lige i første omgang. Du kan dog, stadig komme i kontakt med mig igennem kontakt siden.

 

Følg med, hvis du har lyst. Lad være, hvis du har bedre ting at tage dig til.

🙂

[icons icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”social_facebook” size=”fa-lg” type=”normal” custom_size=”12″ link=”https://www.facebook.com/” target=”_blank” icon_color=”#2e2e2e” icon_hover_color=”#5b5b5b” margin=”0 12px”][icons icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”social_twitter” size=”fa-lg” type=”normal” custom_size=”12″ link=”https://twitter.com/” target=”_blank” icon_color=”#2e2e2e” icon_hover_color=”#5b5b5b” margin=”0 12px”][icons icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”social_pinterest” size=”fa-lg” type=”normal” custom_size=”12″ link=”https://www.pinterest.com/” target=”_blank” icon_color=”#2e2e2e” icon_hover_color=”#5b5b5b” margin=”0 12px”][icons icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”social_instagram” size=”fa-lg” type=”normal” custom_size=”12″ link=”https://www.instagram.com/” target=”_blank” icon_color=”#2e2e2e” icon_hover_color=”#5b5b5b” margin=”0 12px”][icons icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”social_dribbble” size=”fa-lg” type=”normal” custom_size=”12″ link=”https://dribbble.com/” target=”_blank” icon_color=”#2e2e2e” icon_hover_color=”#5b5b5b” margin=”0 12px”]