50 kr gratis lunar way

Lunar way: Sådan får du 50 kr GRATIS (Lav ikke samme fejl som mig)

Jeg har netop oprettet mig på det nye Lunar Way. LunarWay er som de selv beskriver det en service, som “nytænker banking-oplevelsen”. Der er altså fuld drøn på brugervenlighed, overblik og meget mere.

På deres hjemmeside ser du hvordan, der er et lækkert overblik over forbrug, opsparing osv. Som sagt: der er kælet for deres app. Jeg havde dog ét lille problem. Da jeg var overbevist (efter 5-10 minutters gennemlæsning af siden, gebyrer m.m.) og skulle oprette mig for at få tilsendt mit nye kort. Så opdagede jeg ved et tilfælde at man kunne få 50 kr ved oprettelse og det ville jeg da gerne have! Så det prøvede jeg. MEN! Den gik ikke. Niks, for der skulle man nemlig have været refereret af en anden person. Sk… irriterebde, så det tyede mig til tasterne.

Det kunne jo være fantastisk at have en gratis bank og få 50kr for at oprette sig. Så fantastisk, at jeg læste ekstra igennem for skjulte gebyrer, men der var intet. Imponerende, men jeg går ud fra, at de tjener penge på at få kunder til Nykredit, som hjælper dem på bank-delen.

Nå, men bare fordi jeg blev snydt for mine 50 kr, så skal du jo ikke snydes for de 50 kr ved Lunar Way, som du kan få igennem siden her: https://lunarway.com/referral

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kort om siden

Tanker fra en anonym blogger. Er du nysgerrig? Så klik "omkring"

Tags
Kategorier