På det seneste har jeg ikke forstået princippet med sugerør. Så spørger du nok, hvorfor? Jo, lad mig endeliggg forklare dig det. Jeg forstår ikke hvorfor man skal bruge en lille cylinderformet plastik ting til at drikke sin drink, redbull eller sågar vand med.

Jo vist. Det lyder da helt vildt hysterisk og det er det også. Men helt ærligt. Man har efterhånden set en video eller to omkirng plastik i verdens have. Måske har nogle endda set en video med en stakkels skilpadde som har et plastik sugerør, der sidder fast i næsen. Helt forfærdeligt!

Men jeg forstår det. Alt det der med plastik kan være en stor ting at forholde sig til. Problemet er stort og hvordan fa…. kan vi løse det som en lille person i den store verden? Sådan har jeg nemlig selv haft det med det her store problem i lang tid. Og det har kun været til frustration. Man ville jo ønske, at man kunne skabe en kæmpe movement, som LadBible og deres ø lavet af skrald. For her kan de jo virkelig flytte noget, hvis de lykkedes med det.

Tag plastik problemet med små skridt

Jeg forsøger mere og mere, at forholde mig til problemet, men med små skridt. Jeg har slet ikke kapaciteten til, at lave en stor indsamling eller lignende. Dog har jeg alt mulighed i verden for, at ændre mine egne vaner. Det betyder, at jeg i siger nej tak til plastik, der kan undgåes. Herunder specielt plastik sugerøret, plastiklåg til kaffekopper, take-away og andre lignende ting.

Andre læste:  Alt du skal vide om horoskoper

I længere tid har jeg nemlig været rigtig dårlig til alle de overstående ting. Det er 100% en af de der personlige hippie tiltag med, at gøre en lille forskel selv og håbe på, at man kan få andre til at gøre lidt af det samme. Forhåbentlig.

Over and out.

Author

Skriv en kommentar