Jeg har netop oprettet mig på det nye Lunar Way. Men hvad er Lunar Way? Det er faktisk som de selv beskriver det en service, som “nytænker banking-oplevelsen”. Der er altså fuld drøn på brugervenlighed, overblik og meget mere. Men for at man kan få 50 kr gratis fra Lunar Way netbank, så skal man faktisk ikke bruge en rabatkode, men nærmere end slags referencekode.

Vil du ikke læse, så er det her man kan få 50 kr gratis ved oprettelse af LunarWay.
(Obs. Din bruger skal oprettes 24 timer efter klik på dette link og lignende i artiklen for at modtage velkomstbonus. Lunar way kan ligeledes sende dig reklame for at modtage dine 50kr.)

På deres hjemmeside ser du hvordan, der er et lækkert overblik over forbrug, opsparing osv. Som sagt: der er kælet for deres app. Jeg havde dog ét lille problem. Da jeg var overbevist (efter 5-10 minutters gennemlæsning af siden, gebyrer m.m.) og skulle oprette mig for at få tilsendt mit nye lunar way kort. Så opdagede jeg ved et tilfælde at man kunne få 50 kr ved oprettelse og det ville jeg da gerne have! Så det prøvede jeg. MEN! Den gik ikke. Niks, for der skulle man nemlig have været refereret af en anden person. Sk… irriterebde, så det tyede mig til tasterne.

Det kunne jo være fantastisk at have en gratis bank og få 50kr for at oprette sig. Så fantastisk, at jeg læste ekstra igennem for skjulte gebyrer, men der var intet. Imponerende, men jeg går ud fra, at de tjener penge på at få kunder til Nykredit igennem denne app, som hjælper dem på bank-delen.

Nå, men bare fordi jeg blev snydt for mine 50 kr, så skal du jo ikke snydes for de 50 kr ved Lunar Way, som du kan få igennem siden her: https://lunarway.com/referral

Andre læste:  Spark januar i gang med træning og nye vaner

Du må ikke komme til at tænke ‘lunar way fup’. Bare fordi det ikke lykkedes mig at få min 50kr velkomstbonus. Det var nemlig mig, som ikke var opmærksom. Det eneste du skal gøre er at bruge referral programmet når du har oprettet dig, så kan du nemlig få velkomstbonusser.

OBS: Vil du bruge LunarWay til at tage et lån, så husk virkelig at tjekke igennem om forholdene gode. Jeg har ikke selv tjekket dem, så kan derfor ikke udtale mig om det. Jeg så bare denne artikel fra finans.dk.

Efterfølgende review / anmeldelse af Lunar Way netbank

Min oplevelse med appen har faktisk været meget god. Når du har tilmeldt dig, går der et par dage hvor de skal bekræfte dig. Not going to lie: Jeg var en smule utålmodig i denne del af processen. Nå, men efter du er tilmeldt, så får du tilsendt dit lunar way kort, som i mit tilfælde er sort. Et super flot kort, som man kan se at de har lagt tanker bag. Kortet kommer i en lille smart kuvert. Med kortet kommer der en lille silikone lomme, som du kan klistre på din mobil og dermed have kortet med hele tiden.

Der er tale om et Visa Debit kort, som kan bruges i butikker og på internettet. lunar way kortet er kan bruges med almindelig chip eller kontaktløst. Der er altså tale om et ganske almindeligt kredit kort, som man får alle mulige andre steder.

Selve appen er ret nem at finde rundt i og der er  som sagt muligheder for at tracke hvor mange penge du har brugt osv. Med dine mål laves der sub-kontoer, som giver dig mulighed for at se hvor langt du er kommet med dem og dermed heller ikke bruger af dem fra privatkontoen. Privatkontoen er den konto der bruges til kortet og de andre kontoer trækker penge herfra.

Andre læste:  Guide til Nordtyskland - 7 ting du bør besøge

Det er også muligt at sætte regler op for dine kontoer. Det vil bl.a. sige at du kan sætte en regel op der hedder “rund op” i lunar way bank appen. Rund op lader dig spare op når du bruger penge. Bruger du 11 kr, så runder reglen op til nærmeste 5 kr, 10 kr, 20 kr eller 50 kr. Er din regel på 5 kroner, så ligger appen 4 kr på din opsparing, når du bruger 11 kr. Super smart. Du kan også lave den klassiske regel med faste beløber. Det lader dig spare et fast beløb dagligt, ugentligt, månedlig, hver anden uge, kvartalvist, halvårligt eller årligt. Jeg synes dette er den nemmeste måde, hvis jeg kan skal spare op til en ferie eller lignende.

Jeg håber, at du har fået et bedre indsigt i min oplevelse med LunarWay og måske også fundet ud af at det ikke er nogen scam, bedrageri eller fake 🙂 Det kan du selvfølgelig også se hvis du søger på TrustPilot under lunar way trustpilot på Google. Vil du prøve det af, så kan du få appen gratis til din LunarWay konto her.

(Obs. Din bruger skal oprettes 24 timer efter klik på dette link og lignende i artiklen for at modtage velkomstbonus. Lunar way kan ligeledes sende dig reklame for at modtage dine 50kr.)

Author

Skriv en kommentar