Måltidskasser overblik – Alt du bør vide om måltidskasser

Er du også træt af at skulle bruge oceaner af tid på at planlægge madplan, skrive indkøbsliste og handle ind, for så at maden bliver spist på blot 20 minutter, og du føler, at du har gjort rigtig meget arbejde for så lidt? Så følg med her, for nu har du mulighed for at spare besværet og få det hele ordnet for dig!

Måltidskasser er nemlig en løsning, der gør, at du sparer denne tid. Det er en løsning, der gør, at du sikrer dig og familien en nem aftensmad, som du ikke selv er nødt til at planlægge, men som du stadig har mulighed for at sætte dit præg på, fordi du selv vælger den pågældende måltidskasse. Der findes mange udbydere, og her er Årstiderne blandt andet én af dem.

Konceptet omkring måltidskasser kom første gang til Danmark i 2005, og faktisk har Danmark været et af de første lande, hvor disse kasser har været mulige at købe. Kasserne bliver sendt til døren med råvarer, og selvom der er flere dagligvarebutikker, der har forsøgt sig med kasser i form af at hente dem fysisk i butikkerne, er det stadig den online bestilling med levering, der har haft klart mest succes. I dag er Årstiderne en af de største virksomheder, der tilbyder konceptet, og dette ses også i deres mange forskellige varianter på nem aftensmad, der altså kan falde i enhver smag.

Hvad er måltidskasser?

Måltidskasser er til dig, der har brug for mere tid i din hverdag, og nyder når du kan få nem aftensmad. Ordet dækker nemlig over en løsning, hvor du får tilsendt måltider i form af friske råvarer til døren, og sammen med det opskrifter, der passer præcis til de råvarer, der er i kassen. Der er i dag forskellige udbydere af denne løsning, og blandt andet Årstiderne har et hav af forskellige kasser, du kan vælge mellem, og derfor er der altså uden tvivl en løsning, der passer perfekt til dig og den mad, du elsker at spise – og lave.

Du kan bruge Årstidernes måltidskasser lige meget, hvordan du spiser. Det skyldes de mange forskellige varianter, de udbyder, fordi der ikke nok med at være noget til enhver smag, også er noget til ethvert behov i andre aspekter, nemlig:

 • Allergener
 • Om du vil tabe dig eller tage på
 • Om du spiser kød, vegetarisk, vegansk osv.
 • Om du har meget tid i hverdagen eller kun overskud til at lave en hurtig og nem aftensmad
 • Om du er alene, bor med en kæreste/ægtefælle eller om I har børn

Det er altså bare med at komme i gang og finde den rigtige kasse til dig.

Du kan undersøge på Årstidernes måltidskasser, for at finde den perfekte til dig, og det kan du gøre online på deres hjemmeside, hvor du kan sammenligne de forskellige varianter og finde ud af hvilke forskelle, der er på dem. Her er det en god idé at vide, hvad man ser som nem aftensmad, om det er vigtigst, at det er så sundt som muligt, eller om det skal gå så hurtigt som muligt, så du ved, hvordan du bedst kan vælge til og fra, og så du ender med at vælge den helt rigtige kasse.

 

Det koster de

Nu tænker du måske, at løsningen med måltidskasser lyder for godt til at være sandt, og at det må koste en bondegård – men faktisk er det ikke nødvendigvis tilfældet. Der er stor forskel på måltidskasserne og derfor også på priserne, ligesom der er forskel på dit budget, hvis du spiser efter det billigste, eller om du vælger 100% økologi og vegansk. Derfor får dine præferencer indenfor den nemme aftensmad også betydning for prisen. Selv indenfor den samme virksomhed eller udbyder af kasserne, er der stor forskel på den dyreste og billigste kasse, og her kan du tage Årstiderne som eksempel:

 • Der findes 17 forskellige måltidskasser hos Årstiderne
 • De fleste måltidskasser ligger mellem 300 og 500 kr. for 2 personer til 3 dage. Det svarer til mellem 50 og ca. 83 kr. pr. måltid – du kan prøve at regne ud, hvor meget du i dag bruger på dine måltider, når du handler ind, så du kan sammenligne med priserne på kasserne
 • Prisen afhænger af, om kassen indeholder nem aftensmad, nem morgenmad eller flere slags måltider
 • Med i prisen skal naturligvis også regnes, at du bruger langt mindre tid på selve planlægning af madplan samt indkøb af råvarerne. Tid, som du i dag bruger, som du virkelig kommer til at mærke, at du har sparet – tid er jo penge

Du skal altså undersøge, hvad prisen på netop den måltidskasse fra eksempelvis Årstiderne, der passer bedst til dig. Generelt er deres nemme aftensmad dyrere end deres nemme morgenmad, ligesom det er dyrere at handle ind til aftensmad end til morgenmad. Den billigste måltidskasse, som Årstiderne har, er derfor deres Slank Morgen, som koster 213 kr. for 2 personer til hele 5 måltider, hvilket altså svarer til kun lidt over 20 kr. pr. måltid før eventuelle tilvalg. Modsat er den dyreste måltidskasse, Årstiderne har, også en slankekasse, nemlig Slank 24/7 – 5 dage, som er til 2 personer i 5 dage. Den koster nemlig 1135 kr. før eventuelle tilvalg, men her får du også hele dagens måltider med, i stedet for kun den nemme aftensmad, som alle de andre måltidskasser kommer med, så det er klart, at den koster dét mere.

Men som sagt koster de fleste måltidskasser omkring de 400 kr. for 2 personer i 3 dage fra Årstiderne, og dette beløb skal altså enten ganges op eller ned, alt efter hvor mange personer, du ønsker den nemme aftensmad eller de nemme måltider til, og derudover også hvor mange dage, du ønsker til. Du kan vælge mellem 1 og 5 personer ved de fleste kasser og enten 3, 4 eller 5 dage alt efter hvilken kasse, du ender med at vælge. Dette kan du se mere om på udbyderen, f.eks. Årstidernes, hjemmeside, hvor du kan se hvilke størrelser og varigheder, de forskellige kasser er tilpasset til og derefter vælge den, du ønsker at få.

 

Fordele ved at vælge måltidskasser

Der er mange fordele ved at vælge løsningen fra Årstiderne til at lave den nemme aftensmad, og en række af dem følger her:

 • Du får et langt større overskud og mere tid i hverdagen. Tænk på al den tid, du nu bruger på at udtænke en madplan samt handle ind
 • Du kommer aldrig til at opleve, at du ikke kan finde på, hvad du skal lave til aftensmad. Måltidet er nemlig forberedt for dig
 • Det er nemme opskrifter på nem aftensmad. Det kræver altså ikke de store kokke-kundskaber at tilberede maden, og derfor kan du både stå med det selv, eller I kan gøre det til en oplevelse i familien, hvor børnene også kan få lov at være med
 • Du forbygger madspild. Måltidskassernes råvarer og ingredienser passer nemlig præcis til den mængde mad, du skal lave, og derfor kommer der heller ikke til at gå en masse mad til spilde, som du ikke får brugt
 • Du laver ikke impulskøb, når du er ude at handle. De fleste har oplevet at tage til supermarkedet med en indkøbsliste, men komme hjem med meget mere, end listen indeholdt. Det er spild af penge, som du ikke længere kommer til at gøre.

Som du kan se, er der altså nok at tage fat i af fordelene ved at vælge kasserne fra Årstiderne, hvis ud vil sikre dig, at du får lækker og nem aftensmad, men hvor du stadig er god mod miljøet og måske endda på sigt kan spare penge.

 

Det indeholder måltidskasserne

Madkasserne indeholder som sagt råvarer og ingredienser til måltider, der på forhånd er planlagt, så du også får en opskrift med. Hos Årstiderne kan du vælge mellem at få kasserne til 1 til 5 personer, og du kan vælge mellem at få dem til mellem 3 og 5 dage. Nogle af kasserne har kun til ét bestemt antal dage eller ét bestemt antal personer, mens andre kasser kan tilpasses flere forskellige længder og antal af mennesker. På den måde kan du altså tilpasse kasserne til, at alle i din familie kan få nem aftensmad.

Årstiderne går ud fra, at du selv har basale varer som salt, sukker, mel, olie, mælk samt de krydderier, du ønsker at tilberede maden med. Men ud over det får du alt, du skal bruge til den pågældende opskrift, så du altså ikke skal ud og handle og bruge yderligere penge.

Rækkefølgen på de 3 til 5 gange nemme aftensmad, du får, er ikke tilfældig. Den er nemlig lavet ud fra varernes holdbarhed, og derfor er det vigtigt, at du går efter rækkefølgen, så der ikke er dele af din måltidskasse, der går spildt, fordi varerne bliver dårlige eller ikke er friske nok til at blive brugt i maden.

Selve de forskellige ingredienser, som måltidskasserne indeholder, er naturligvis forskellige alt efter hvilken kasse, du vælger. Før du bestiller kassen, kan du læse om ugens menu, og det kan også være med til at give dig en idé om hvilken, du gerne vil have, samt lige præcis hvilken slags nem aftensmad, du har lyst til i den kommende uge. Dog får du fra Årstiderne altid 100% økologiske råvarer, så igen er du altså her med til at gøre dit for at passe på miljøet, og du kan være sikker på, at maden er god for dig og din familie.

 

De grønne måltider

Hos Årstiderne er de forskellige madkasser inddelt i kategorier, så du lettere kan finde rundt i de mange varianter og dermed finde den, der er perfekt for dig.

Af de grønne måltider er der følgende kasser:

 • VegetarKassen
 • Den Glutenfri VeganerKasse
 • FlexitarKassen
 • Kvik Vegetar
 • Den Veganske Måltidskasse

Fælles for disse 5 kasser er, at de er grønne. Det betyder altså, at de er miljøvenlige og passer godt til dig, der går op i bæredygtighed.

I denne kategori finder du den nemmeste aftensmad i kassen Kvik Vegetar, hvor tilberedningstiden er helt nede på 20 minutter.

Denne kasse kan du få til 2 eller 4 personer, men det er også den dyreste af måltidskasserne i denne kategori, da den koster fra 445 kr. for 2 personer.

Den billigste af de grønne kasser fra Årstiderne er Vegetarkasssen, som indeholder spændende og nytænkende opskrifter, som er vegetariske, og derfor kan du altså få nem aftensmad, både om du er ny vegetar eller har haft fravalgt kød i en lang periode og derfor kender til det vegetariske køkken. Størstedelen af denne kasse er naturligvis grøntsager, som bliver suppleret med tilbehør og vegetabilske proteiner.

Derudover er der yderpunkterne, som er til henholdsvis flexitarerne og veganerne. Så om du gerne vil have ekstra grønt, men endnu ikke helt er klar til at skille dig af med kød og fisk, eller om du går ”all in” på den 100% veganske levestil, er det muligt at lave nem aftensmad med måltidskasserne FlexitarKassen samt Den Veganske Måltidskasse eller Den Glutenfri VeganerKasse, hvis du også gerne vil holde dig væk fra gluten af helbredsmæssige årsager eller blot af interesse. Det er altså i høj grad muligt at finde spændende mad, der også er grønt, hos Årstiderne.

 

De hurtige måltider

De hurtige måltider indeholder, som navnet antyder, de måltider, der har den laveste tilberedningstid. Her kan du finde måltider, som tager helt ned til blot 10 minutter at lave, og samtlige opskrifter ligger på maks. 30 minutter, så disse måltidskasser er altså perfekte til dig, der har travlt i hverdagen, og som virkelig har brug for, at aftensmaden er nem og går hurtigt. Men det går ikke ud over kvaliteten, da måltiderne fra disse kasser stadig er friske og lækre. De 5 hurtige måltider fra Årstiderne er:

 • KvikKassen
 • Kvik Børnefamilie
 • 10 MinuttersKassen
 • Kvik Vegetar
 • KvikKassen uden Fisk

Med disse måltidskasser kan du altså virkelig formindske den tid, du hidtil har brugt på alt, der har med mad at gøre, og indenfor de hurtige alternativer fra Årstiderne, er der, som du kan se, også varianter, der kan tilpasses din familie og dine behov for maden. Er du eksempelvis ikke en stor fan af fisk, kan dette tages fra, eller har I børn i familien, kan I få nem aftensmad, der også tilpasser sig de mindste størrelser, så der er noget for alle i familien.

Generelt er maden fra denne kategori enkel, fordi Årstiderne har valgt, at det vigtigste her er, at det skal gå hurtigt. Det betyder altså, at det er hverdagsmad, du her har med at gøre, og at det ikke er de mest tidskrævende og vanskelige grøntsager og kødudskæringer, du får med denne kasse. Det giver altså virkelig nem aftensmad, og specielt i måltidskassen, der hedder 10 MinuttersKassen går det hurtigt, da de her har sørges for endda at ordne grøntsager og tilbehør, som bare skal varmes, og at måltiderne er simreretter, så du også kan lave andet mens du laver mad.

 

De velkendte måltider

Under kategorien med de velkendte måltider, er der måltidskasser, der går igen fra tidligere. Fælles for de velkendte måltider er, at den indeholder retter, som du kender i forvejen, og som (næsten) alle elsker! Det kan altså være alt fra burger til frikadeller til et lækkert stykke kylling eller en god pastaret. Det vigtigste ved maden her er, at det er nem aftensmad, som en bred smag vil elske, så der er noget til alle præferencer. Årstiderne har valgt at lade nogle af kasserne fra De hurtige måltider gå igen, fordi også denne kategori henvender sig til hverdagen. Blandt de velkendte måltider finder du:

 • KvikKassen
 • BørnefamilieKassen
 • Livretter
 • Kvik Børnefamilie
 • KvikKassen uden Fisk

Som du kan se, er der 3 måltidskasser, du før har stiftet bekendtskab med, samt 2 nye. Den første af de to nye, Børnefamiliekassen, henvender sig til alle størrelser, store som små. Den indeholder livretter og derfor måltider, som du helt sikkert kender, men som adskiller sig og har et nyt twist, for at du på den måde ikke kommer til at kede dig. Især fordi der er med børn at gøre, er det vigtigt, at maden er sund og varieret, og det har Årstiderne sørget for. Her får du altså nem aftensmad, som børnene også vil elske, og hvis du sammenligner med den anden kasse til børnefamilier, nemlig Kvik Børnefamilie, er denne kasse også billigere.

Den anden nye måltidskasse er Livretter, og som navnet antyder, er det nogle af de mest populære måltider, du finder i denne kasse, men selvfølgelig med et grønt twist, som Årstiderne har sørget for. Måltiderne er dermed sunde og varierede, og derudover er retterne også børnevenlige. Det er altså en løsning til nem aftensmad, som både kan bruges til dig, hvis du har børn, og hvis du ikke har. Og frygt ikke at du kommer til at kede dig, fordi du kender alle retterne – der er nemlig gjort noget ekstra ud af det, så det forbliver spændende og inspirerende.

 

De nysgerrige måltider

Den fjerde kategori, som Årstiderne har lavet, er de nysgerrige måltider. Disse måltidskasser passer perfekt til dig, der elsker at være kreativ og nytænkende, men stadig sætter pris på en nem aftensmad. Disse kasser følger med i tidens trends indenfor gastronomi, og i øjeblikket er der især fokus på bæredygtighed og miljøet, så derfor er der også nogle af de samme kasser fra De grønne, der går igen, fordi de er bæredygtige og miljøvenlige. De nysgerrige måltider er følgende:

 • VegetarKassen
 • FlexitarKassen
 • VerdensKassen
 • LowCarbKassen
 • Den Veganske MåltidsKasse

VegetarKassen, FlexitarKassen og Den Veganske MåltidsKasse henvender sig som sagt til dig, hvis du ikke har noget imod at undvære kød og fisk, og som gerne vil passe på miljøet. Her finder du altså uden tvivl nem aftensmad, som enten helt eller delvist udelukker kød og finder andre alternativer i stedet, så du ikke kommer til at føle, at du går glip af noget. Dog er det ikke det eneste, du kan være nysgerrig på indenfor mad, og derfor har Årstiderne også lavet andre kasser, som udfordrer dig gastronomisk, nemlig VerdensKassen og LowCarbKassen.

VerdensKassen er, som Årstiderne selv beskriver den, virkelig til de eventyrlystne, som gerne vil udfordre sig selv på opskrifterne. Her finder du nemlig opskrifter fra hele verden, og måltidskassen er inspireret af helt ned til den enkelte grøntsag eller smagsoplevelse fra et andet land. Der er især fokus på krydderierne, men på samme tid er aftensmaden nem at lave.

Sidst er der LowCarbKassen, som er en kasse, der aldrig indeholder ris, pasta eller kartofler, og er naturligt frit for gluten, og igen får du her inspiration fra hele verdenens køkkener, mens der er fokus på kød og grøntsager.

 

De slankeste måltider

Den sidste kategori, som Årstiderne har lavet, er de slankeste måltider. Det er altså de måltider, der indeholder færrest kalorier, hvilket gør det muligt for dig at tabe dig, hvis det er det, du gerne vil. Mange, der ønsker dette, savner at kunne være kreativ med maden under et vægttab, og at det stadig er muligt at lave nem aftensmad uden at skulle købe ukendte ingredienser, der er svære at finde, og det er altså muligt med disse måltidskasser:

 • SlankeKassen
 • SenseKassen
 • Slank 24/7 – 5 dage
 • Slank Morgen
 • LowCarbKassen

LowCarbKassen går igen, fordi det kan være en god idé at skære ned på kulhydraterne, når man er under et vægttab, fordi det er her, der sidder mange kalorier. Men ud over den, er der også måltidskasser, der henvender sig direkte til vægttab, og her kan du vælge mellem, om du ønsker sund og nem aftensmad eller morgenmad med SlankeKassen eller Slank Morgen. Du kan også vælge SenseKassen, som Årstiderne har lavet ud fra livsstilen Sense, der bygger på en spisekassemodel, og ud over måltider, der passer til denne, får du med SenseKassen også en oversigt over denne model og tips til, hvordan man følger livsstilen.

Sidst kan du også vælge kassen Slank 24/7 – 5 dage, som er til dig, der virkelig ønsker at gå ”all in” på dit vægttab. I denne kasse får du nemlig mad og opskrifter til hele dage, altså både morgenmad, middagsmad, aftensmad samt mellemmåltider, hvilket betyder, at Årstiderne her har lavet en komplet løsning til vægttab. Ikke nok med nem aftensmad, her får du nemme og sunde måltider til dagen lang. Måltidskassen er lavet i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens kostråd og i samarbejde med en diætist. Dog er denne kasse også den dyreste, du kan vælge, hvilket skyldes, at du får langt mere mad med.

Bestilling, levering og afhentning af kasserne

Når du har valgt hvilken kasse, du tænker passer bedst til dig og dine behov, bestiller du den online. Din bestilling fungerer som et abonnement, og når du har lavet din bestilling, får du en bruger på Årstidernes hjemmeside. Det betyder altså også, at du til hver en tid kan ændre i dit abonnement, f.eks. hvis du har en periode, hvor du gerne vil holde pause, hvis du skal ud at rejse eller ved, at du ikke kommer til at spise meget hjemme, eller du kan ændre dit abonnement til at omfatte en helt anden måltidskasse, hvis du vil prøve en anden variant af den nemme aftensmad.

Både hvis du gerne vil prøve en anden kasse én gang, men også hvis du gerne vil skifte til en anden kasse permanent.

Ved hver af de forskellige måltidskasser kan du se, hvad ugens menu byder på, og her kan du få et billede af, hvilken slags nem aftensmad, du får ved netop denne kasse. For at give dig et bedre indblik, kan du ved Årstiderne også se tidligere ugers menuer og på den måde sammenligne de forskellige kasser, hvis du står med at skulle vælge mellem to forskellige, og her kan du også finde de helt udførlige opskrifter på de forskellige måltider, så du også selv kan give dig i kast med et måltid, som du synes lyder ekstra spændende.

Når du har bestilt din først kasse fra Årstiderne, bliver den leveret til dig – faktisk helt til døren. Der bliver leveret kasser næsten hele døgnet rundt, og du behøver faktisk slet ikke være hjemme, når du modtager måltidskassen. Dog er det en god idé at pakke varerne ud og sætte dem på plads, f.eks. køleelementer på køl med det samme, så du er sikker på, at din nemme aftensmad forbliver nem ved at holde varerne friske.

Der er ingen binding på dit abonnement ved Årstiderne, og det betyder altså, at du kan opsige det, når du har lyst. Efter du er færdig med den række nemme aftensmads-måltid, der var i din måltidskasse, kan du fjerne klistermærkerne på kassen, og så bliver de taget med igen, når du får leveret en ny, hvis du stiller dem frem. Dette gælder både for trækasserne og flamingokasserne, og igen er det med til at du kan hjælpe med at skåne miljøet, fordi kasserne på den måde kan blive genbrugt.

 

Arrangementer

For at vide mere om måltidskasser, kan du flere forskellige steder blive tilbudt forskellige arrangementer, du kan komme til. Nogle arrangementer skal du være kunde for at deltage i, men andre kan du komme til, før du er blevet deres kunde. Her behøver du altså ikke have et abonnement på måltidskasser hos dem, før du kan begynde at lære noget om og få inspiration til nem aftensmad, og på den måde kan du også få mere baggrundsviden for dem, der sender dig dine kasser, før du bestemmer dig for, om du kunne tænke dig dem eller ej. F.eks. har de hos Årstiderne fællesspisninger, du kan deltage i.

Her kan du møde andre, der har interesse for den gode mad og lyst til at blive inspireret til nye og spændende retter, og derudover kan du lære noget om at gøre den nemme aftensmad spændende. Der bliver serveret et måltid, så du kan få et billede af, hvordan et måltid fra deres måltidskasser ser ud, og så kan du blive klogere på nogle af de ting, som Årstiderne står for, nemlig økologi og bæredygtighed. Disse fællesspisninger bliver holdt forskellige steder i landet, og du kan enten møde op og se, om du kan få en plads, eller du kan tilmelde dig til dem online.

Derudover er et andet arrangement, du kan komme til, fermenteringsworkshops. Her får du en masse at vide om fermentering, som bliver brugt på alle de gårde, hvor de råvarer, der ender med at blive leveret til dig i dine måltidskasser, bliver lavet. Det er altså de selvsamme råvarer, som ender i din aftensmad, nemt og simpelt. Der vil endda også blive demonstreret, hvordan fermentering fungerer, og du kan få vejledning, så du selv kan gøre det derhjemme. Årstiderne udbyder et sådant arrangement, og du kan igen tilmelde dig online eller blot møde op og se, om der er plads til arrangementet.

Det kan være en god idé at opleve disse arrangementer, da det giver en rigtig god baggrundsviden, og du får lettere ved at sætte dig ind i, hvordan det fungerer ude på de mange gårde, vi har i Danmark. Derudover er det altid rart med inspiration til nye og spændende retter, men som stadig giver en nem aftensmad – også uden, at du nødvendigvis får det fra måltidskasser. Årstiderne er blot et eksempel på, hvem der holder disse arrangementer, da de bliver holdt af mange forskellige arrangører hele landet over, så det er bare med at få meldt sig til, hvis du interesserer dig for det.

 

Alt det andet

Nu ved du en masse om måltidskasser, hvad de indeholder og hvordan konceptet med dem fungerer, men faktisk er der endnu mere, du kan få! Hos mange af de udbydere, der er til de pågældende kasser, er der nemlig mulighed for forskellige ’opgraderinger’ eller tilkøb, som du kan gøre brug af. Hos Årstiderne er der skiftende nyheder, som du kan få ved siden af din kasse, så du kan peppe din ellers nemme aftensmad lidt ekstra op, for eksempel hvis du får gæster eller bare gerne vil gøre noget ekstra ud af måltidet.

Noget andet du kan gøre for at gøre noget ekstra ud af det, er ved at købe ekstra kasser med måltider. Hos Årstiderne er der specifikke måltidskasser, du kan vælge til specielle lejligheder, og disse kaldes weekendkasser. Konceptet er det samme, de byder på nem aftensmad, der er sund og varierende, men forskellen er, at der er gjort noget ekstra ud af disse kasser. Vi kender alle, at det gerne må være lidt ekstra lækkert i weekenden, og det har du altså mulighed for at gøre ved at købe disse ekstra kasser. Her kan du i øjeblikket både finde en version, der er perfekt til børnefamilien samt en version, der er vegetarisk.

Derudover kan du selv gøre det nemmere at tilpasse måltiderne til lige netop dine behov eller den specielle lejlighed, der kræver lidt ekstra. Du kan nemlig tilkøbe ekstra råvarer, hvis du synes, at der er noget, der mangler i din måltidskasse, og igen går det ind for den nemme aftensmad, fordi det ville gå imod konceptet, hvis du alligevel skulle ud og handle, efter du har modtaget din kasse. Hos Årstiderne er der 13 forskellige kategorier med varer, du kan tilkøbe, og det er altså alt fra bagværk til søde sager og til drikkevarer – endda også alkoholiske drikke til særlige lejligheder.

Du kan også vælge et helt ekstra måltid, hvor du ligesom ved de andre måltidskasser får alle ingredienser, du skal bruge. Når du bestiller et abonnement ved eksempelvis Årstiderne, kan du følge med på din profil og se, hvad næste uges kasse kommer til at indeholde, og her kan du så vælge, om du synes, du mangler at tilkøbe ekstra råvarer, eller om der er en af de andre slags nemme aftensmad, du gerne vil have oveni. Hvis du i forvejen har et abonnement på en måltidskasse, kan du endda få rabat på de tilvalg, du laver.

Lyder det som noget for dig, findes der mange udbydere af måltidskasserne, og her er Årstiderne en af de førende, der virkelig har formået at samle tidens trends indenfor madlavning i deres madkasser. Og ikke nok med at du får det meget nemmere med madlavningen fremover, så kan du også finde inspiration til andre slags nem aftensmad, du selv kan prøve af derhjemme, da der ligger et hav af opskrifter på deres hjemmeside, som blandt andet er fra tidligere måltider fra kasserne. Så også hvis du tidligere har fået et måltid, som du virkelig var glad for, kan du snildt lave det igen – det er bare med at komme i gang.

Så for at opsummere, kan du ved Årstiderne finde måltidskasser til nemme aftensmads-opskrifter, som:

 • Er miljøvenlige og bæredygtige – både fordi samtlige af råvarerne er 100% økologiske, fordi konceptet er med til at formindske madspild, og fordi selve kasserne bliver genbrugt
 • Gør, at du får masser af lækker inspiration til sund og varierende mad, som bliver leveret lige til døren, så du sparer en masse tid på planlægning og indkøb
 • Er lette at bestille via abonnementer, som gør, at du ikke behøver bestille for hver gang, men at måltidskasserne bare kommer til dig hver uge
 • Har noget til enhver smag – hos Årstiderne er du altså garanteret nem aftensmad, der falder lige i din smag!