Åbne tøjstativer på soveværelset hitter virkelig lige nu. De smukke og simple stativer kræver måske i begyndelsen en lille smule mere selvdisciplin, hvis det ikke skal komme til at skabe uro og rod, men hvis du følger rådene herunder, så er du garanteret et smukt og trendy soveværelse med nem adgang til dit yndlingstøj og accessories.

 

God ro og orden

Når du beslutter dig for at ville have et åbent tøjstativ, så beslutter du også samtidig, at du vil forsøge at være meget selektiv med, hvad du vil lade hænge fremme.

Mange bruger det åbne tøjstativ til at hænge enten deres yndlingstøj frem til skue, eller også hænger det tøj som de bruger mest, fremme.

Nogle bruger også stativet til at hænge det tøj op, som de ellers ville have smidt i stolen eller på gulvet, men som stadig kan bruges.

Andre får endda hænger endda tøj op i stedet for at smide det hele i vasketøjskurven.

Uanset hvad du hænger op på stativet, så er kunsten ikke at hænge for meget op, så det fremstår rodet og uorganiseret. Du kan gå efter det look, som mange kvalitetsbevidste tøjbutikker går efter, når de hænger deres tøj op.

 

Back to nature

Du kan også vælge at gå den mere naturlige vej, og bruge materialer som træ og læder. Specielt hvis du overvejer et lofthængt tøjstativ, så kan en simpel trærundstok og nogle læderbånd være det, der skal til, for at skabe et lækkert og skandinavisk look i dit soveværelse.

Ved at gøre stativet lofthængt optimerer du også brugen af rummet, idet du går fra at bruge kvadratmeter til kubikmeter, som er guld værd, hvis det er småt med pladsen.

Andre læste:  Vasketøjskurv: Flotte og praktiske løsninger til hjemmet

Naturmaterialer er også være med til at bløde rummet op, og bringer også naturen indenfor på en trendy og simpel måde.

Det er specielt godt at krydre rummet med noget naturligt, hvis du har en stålreol, metal hylder eller lignende. Det gør rummet mere neutralt og hjemmeligt.

 

Farvekoordineret

Du kan også vælge at bruge tøjstativet som en slags kunstinstallation i dit soveværelse. Ved at hænge tøj frem, der enten er ens i form eller farve, skaber du et roligt og moderne blikfang.

Du kan f.eks. hænge alle dine blazere frem i forskellige farve og enten graduere farverne eller bare blande dem.

Du kan også vælge at hænge f.eks. alt dit sorte eller grønne tøj frem, og på den måde skabe et interessant fokuspunkt i rummet, der har samme farve men forskellig form.

 

Stort og sort

Der findes mange forskellige typer af tøjstativer, som du kan bruge i dit soveværelse. Måske har du meget plads på dit værelse, og derfor kan have et stort, solidt stativ, der kan stå frit på gulvet.

Lige nu er det meget in med matte sorte pulverlakerede stativer, der giver et interessant geometrisk udtryk i rummet. De fås i mange forskellige former, størrelser og prislejer, så der er noget for en hver.

Det matte sorte taler lige ind tidens stil, og er samtidig tidløst og meget skandinavisk, så du går som regel aldrig galt med et sort stativ.

 

Hæng ud

Det kan også være at pladsen er trang, og at du har brug for et væg-eller lofthængt stativ, så du ikke mister noget gulvplads.

Andre læste:  Sådan flytter du på den bedste måde og billigst

Måske er du til det industrielle look med gamle vandrør og metalkæder. Denne stil kan både købes færdiglavet, men kan også selv bygges, hvis du eller en ven er ferm på fingrene, og har modet til at kaste dig ud i et lille gør-det-selv projekt.

Fordelen ved at gøre det selv er, at du kan få det, lige som du vil have det i størrelse og form, og du kan få fat i materialerne uden for mange krumspring eller økonomiske udfordringer.

Nogle gange kan du ovenikøbet være heldig at få det forærende, hvis du kender nogle, der skal af med nogle gamle vandrør.

Author

Skriv en kommentar