En perfekt fredag for mig handler i stor grad om kombinationen af de rigtige ting. Selvfølgelig kan en fredag være god på mange forskellige måder, men det

Netflix er altid underholdningen

Jeg elsker Netflix. Det giver mig muligheden for at lige præcis det jeg vil. Ofte i hvert fald. Nå. Det ved du jo sikker allerede. Så nu er det bare vigtigt at finde en sk… god film hurtig og smække den på. Jeg har fundet ud af at det aldrig giver mening for mig, at sidde og lede efter den ’perfekte’ film for det er bare så ofte ikke det der gør forskellen.

For mig handler det i lige så høj grad om at koble fra og slappe af. Derudover, så er der jo lige et par ekstra punkter, som kan gøre min aften ekstra god.

Snacks. Altid snacks.

Ja, man kan godt lave en sund snack, som passer til dine træningsmål. Skal jeg være helt ærlig, så er det bare aldrig det jeg gør. Det bliver næste altid en fantastisk pose sour cream fra den gode gamle Kim eller noget is fra mine gode venner Ben&Jerry. Hvad kan jeg sige? Jeg holder mine venner tæt.

Godt selskab.

En sidste ting, som virkelig kan sætte prikken ovre i’et for mig er godt selskab. Movie night med nogle gode venner er simpelthen uvurderligt. Jeg prøver altid at få samlet en god håndfuld til at tage en god gammeldags filmaften hos mig eller ved en af dem.

Venner er noget af det bedste man har og jeg elsker simpelthen at bruge tid med dem. Der er ikke noget bedre!

Andre læste:  Genfind kærligheden som forældre

Jeg håber at jeg med dette indlæg kunne give dig en lille smule inspiration til hvad man kan lave på en fredag aften. Hvis ikke du havde nok ideer selv, så fik du lige mit take på hvordan en god aften ser ud.

Author

Skriv en kommentar