Sko er gået fra at være en nødvendig og praktisk brugsgenstand til at være blevet et modestatement og en accessory, som er med til at understrege ens særegne stil. En gang fik kvinder skudt i skoene (!), at de havde for mange sko. Hvad skulle de med så mange sko, og hvorfor kunne de ikke bare nøjes med et par stykker ligesom deres mænd?

Det billede er dog vendt, og det er ikke længere en ’kvindeting’ at have mange sko, men er blevet en gængs ting. Det har også medført, at der nu er behov for at tænke mere og flere opbevaringsmuligheder ind i vores hjem. Skoene er ofte en bekostelig affære, og skal derfor ikke bare smides i gangen. Her er et skoskab et must, når du skal finde den bedste opbevaringsmulighed til dine sko. Herunder giver vi dig fire forskellige måder at opbevare dine sko på.

 

Indbygget skoskab

Hvis du står overfor at skulle købe nye garderobeskabe, så kan det være en god idé at tænke skoopbevaring ind i dette også. Mange garderobeskabe kommer i dag med muligheden for at integrere et skoskab eller en skoafdeling i skabet, og på den måde kan du sørge for, at du har mulighed for at opbevare dine sko på en pladsbesparende og effektiv måde. Samtidig har du også muligheden for at kunne gemme det lidt væk, hvis du ikke har lyst til at det skal være til skue. Hvis du allerede har et garderobeskab, kan du undersøge mulighederne for evt. at tilkøbe skoindsatser eller hylder til dine sko.

Andre læste:  7 fantastiske sengeborde fyldt med charme til lejligheden

 

Åbent skoskab

Hvis du til gengæld er af den holdning, at dine sko er for smukke til bare at blive gemt væk i et skab, og de skal vises frem, så kan du med fordel købe et åbent skoskab. I bund og grund er det hylder, som sættes op, så du kan udstille dine sko, og har glæden og fornøjelsen af at se på dem. Nogle har et påklædningsværelse, hvor de får sat hylderne op, andre sætter det op i deres soveværelser, eller sågar i deres entré. Alt efter hvad du er til, er mulighederne mange, og med denne løsning kan du selv bestemme hyldernes udtryk, så de kommer til at passe til resten af din boligindretning.

 

Den gyldne mellemvej

Hvis du ikke synes om at have dine sko i dit klædeskab og heller ikke er til ideen om lige frem at udstille dem, så kan et mere klassisk skoskab være noget for dig. De fås i mange afskygninger, men fælles for de fleste er, at de er lette at sætte op og er forholdsvis billige. Med sine klassiske vippeskuffer er der plads til at kunne opbevare sine sko på en let og også pladsbesparende måde. De passer godt til den lille eller smalle entré eller til bryggerset. De giver også én en lille afsætningsplads til enten nøgler eller cykellygter, som kan være praktisk i en entré.

 

To i én

Du kan også vælge at kombinere flere funktioner i ét. Med et opretstående smalt skoskab, der kan åbnes, som en bog, har du mulighed for at opbevare rigtig mange sko på meget lidt plads. Ud over den gode plads har skoskabet også et spejl på den ene side. Ved at vælge denne løsning får du kombineret to ting i én, og du har mulighed for nemt og hurtigt at kunne komme til dine sko, uden at de står i vejen. Denne løsning kan fungere, uanset om du har meget eller lidt plads i dit soveværelse, og giver dig også en frihed i at kunne rykke rundt på skabet, som det passer dig.

Andre læste:  Nemme tips til at forny boligen
Author

Skriv en kommentar