Går du et par hårde dage i møde, så er der en række ting, som du kan gøre for at gøre dit liv nemmere. I denne artikel vil jeg prøve at gennemgå hvad du kan gøre for at få disse dage til at blive nemmere.

I artiklen vil du få konkrete tips, som du kan indføre op til de hårde dage. Sidder du allerede midt i suppedasen, så vil jeg forsøge mig, at gøre dem nemmere at implementere lige nu og her.

 

1. Plan læg dagen forud

Når du ved at der kommer til at være rigeligt at se til den kommen dag eller de kommende dage. Så giver det mange gange god mening at planlægge din dag. Hvorfor? Jo, Ser du. Når du planlægger din dag, så tømmer du hovedet for de ting, som ellers fylder. I stedet for at du skal huske på det hele, så kan du blot kigge på din liste. Mange gange vil du opleve, at du slet ikke har behov for at kigge på listen, da det ligger i baghovedet.

 

2. Tag 5 minutter ud og giv dit hoved ro

Dagen er i fuld gang. Du flyver til højre og venstre for at nå det hele. Det er lige præcis nu at du vil få en masse ud af at give dit hoved ro. Når du tager 5-10 minutter ud af programmet til at lave intet, så vil du få fornyet energi. Det lyder, som en helt vanvittig plan, når du står midt i en presset hverdag, men prøv det.

 

Andre læste:  Guide til Nordtyskland - 7 ting du bør besøge

3. Få nok søvn – få mere overskud

Hvorfor skal jeg ikke være oppe sent og få lavet mere? Det forholder sig sådan, at de fleste menneskers hjerne fungerer bedre med 8 timers søvn. Når du sover mere , så giver du også dit hoved ro til at restituere. På den måde har du mere overskud til den kommende dag og færre chancer for stress. Nok søvn

Overskud er det, der kan gøre forskellen fra en god og en dårlig dag. Mange gange, så gør det faktisk ikke noget det er en hård eller presset dag, hvis du blot har fået sovet nok. Så har du overskud til at komme igennem alligevel.

 

4. Drop de sociale medier

På en hård dag, så kan sociale medier være en hindring for dig. Meget ofte vil du se på andre personer, der har sat et billede op med spændende ting. Den person har også dårlige dage, men de bliver ikke vist på instagram. Derfor gør du blot dig selv en bjørnetjeneste. Det eneste, som instagram vil vise dig er hvor fedt andre har det ift. Til dig. Hvilket er et meget opstillet øjebliksbillede.

Fremfor kunne du invitere nogle over til fredags hygge eller noget i den stil.

Author

Skriv en kommentar