Hvis der er en opgave, der aldrig synes at blive færdig, så er det vasketøjet. Lige når man har fået tømt kurvene, så dukker der, næsten på magisk vis, nyt tøj op med det samme. Om du er dig selv, eller om du har børn, så er vasketøjstjansen desværre ikke noget, der klarer sig selv. Men du kan gøre opgaven mere overkommelig ved at sørge for at have nogle vasketøjskurve, der passer til dig og din families behov.

I denne artikel vil vi linke til nogle forskellige produkter fra butikken UnoLiving (klik og se udvalg), da vi synes, at de har en af markedet bedre udvalg af design og billige vasketøjskurve, som af og til også kommer på tilbud.

 

Plastic fantastic

Det er ikke til at komme uden om, at en vasketøjskurv af plastik bare er praktisk. Den er let at tørre af og ofte passer kurvene ned i hinanden, så de kan stables og man kan spare plads, når de ikke er fyldte. De fås i mange udformninger, som passer til en hver stil. De kan også ofte bruges til andre ting i huset, som ungernes legetøj eller som badekar. Man kan også vælge at gå helt old school og købe de traditionelle vaskekældervasketøjskurve, som vi kender møntvaskerierne. De er holdbare, billige og retro.

Muubs vasketøjskurv

Denne super fede vasketøjskurv fra Muubs giver et lækkert rustikt look i hjemmet og foruden det, så kan du have den stående med et hundrede procent god samvittighed. Vasketøjskurven er nemlig produceret af genbrugsgummi, som dermed sætter et mindre aftryk på naturen..

ProduktinformationPlastik vasketøjskurv

Brand: Muubs
Materiale: Gummi
Farve: Sort og hvid
Højde: 60
Diameter: 44

 

Dobbelt-op

En anden meget praktisk løsning inden for vasketøjskurve er en dobbeltkurv. Det vil sige en kurv, som er inddelt i rum, så du kan sortere tøjet med det samme. Det kan være en god løsning, hvis du bare er dig selv, eller som en løsning inde på børneværelserne, så ungerne ikke behøver at smide tøjet på gulvet. Mange af disse flerrumskurve har også den ekstra fordel, at når kurven er fuld, så passer det ca. med en maskinfuld. På den måde kan du hurtig se, hvornår det er ved at være til at skulle vaske tøj.

Andre læste:  Nemme tips til at forny boligen

Au naturelle

Hvis du er mere til det naturlige look, så kan en vasketøjskurv i enten flet, stof eller træ, eller en kombination, være noget for dig. En kurv i flet er lige nu über in, og giver en følelse af ro, og vil sammen med en grøn plante gøre et rum meget venligt og stilet. En vasketøjskurv i træ vil ofte være et godt solidt og praktisk valg, da de nemt kan stilles i et hjørne eller passe ude i vaskerummet, da de ofte er firkantede. Det er både pladsoptimerende og pænt at se på, og er også et bæredygtigt alternativ.

Lækre robuste træ kurve

Et sikkert valg har altid været en træ kurv, som giver et lækkert stilet look til lejligheden. Kurvene kommer ofte i forskellige størrelser og kan derfor nemt passes til boligens behov. Denne type er ligeledes nem at have flere af til nemmere vasketøj sortering.lille træ vasketøjskurv

Produktinformation for den lille

Materiale: Træ – Teak
Farve: Natur
Dybde: 30
Højde: 48
Bredde: 45

Produktinformation for den store træ vasketøjskurvstor træ vasketøjskurv

Materiale: Træ – Teak
Farve: Natur
Dybde: 36
Højde: 55
Bredde: 52

 

Godt kørende

Hvis du vil være god ved dig selv, så skal du vælge at få en vasketøjskurv på hjul. Det gør det både lettere for dig at tage tøjet ud af maskinen og at trille derhen, hvor det skal lægges sammen. Det giver også en mere skånsom arbejdsstilling for din ryg, og er dermed med til at skåne den. Hvis pladsen er trang, så kan det også være en praktisk løsning med kurve på hjul, da du let og hurtigt kan flytte rundt på kurvene, hvis du skal til noget, hvor de står. Det gør, at du kan bruge den samme plads til flere ting på én gang.

Andre læste:  7 fantastiske sengeborde fyldt med charme til lejligheden

Nordal Downtown Trådkurv

Denne smarte designer trådkurv fra Nordal kommer med hjul, som gør transport af dit vasketøj utrolig nemt. Det smarte her er, at du kan uden problemer kan sætte denne kurv under vaskemaskine og tørretumbler til nem tømning og opfyldning af de to maskiner.

ProduktinformationJern kurv til vasketøj

Brand: Nordal
Materiale: Jern
Farve: Sort
Dybde: 53
Højde: 73
Bredde: 90

 

I pose og sæk

Hvis du ikke har så meget plads, eller ikke bryder dig om de mere faste vasketøjskurve, så kan en vasketøjspose eller sæk være noget for dig. Fordelen ved disse vasketøjsposer er, at de nemt kan presses sammen i et hjørne eller skubbes ind under en seng, hvis du ikke vil have at de ligger og flyder. De er også nemme at tage med sig, hvis du enten skal på vaskeri med dit vasketøj, eller du skal et smut forbi mor. Fordelen ved disse vasketøjskurve er, at de faktisk slet ikke er kurve, men poser og derfor nemt kan pakkes sammen og væk, så de ikke fylder i hverdagen.

Herman fra Ferm Living

Denne kurv fra Ferm living har netop disse funktioner og dermed ligeledes et stativ, så den kan så pænt, når der er brug for det. Herman, som den hedder, har et flot metal stativ i sort med en flot stof pose dertil. Er denne vasketøjs kurv ikke noget for dig, så har hjemmesiden mangle andre muligheder.

Produktinformationfermliving vasketøjskurv

Brand: Ferm Living
Materiale: Metal
Farve: Sort
Dybde: 40
Højde: 65
Bredde: 50

Author

Skriv en kommentar